Obavijesti

Sport

Komentari 16

Pogledajte Modrićevo emotivno pismo prijatelju Casemiru: Bio si najbolji bodyguard na svijetu!

Pogledajte Modrićevo emotivno pismo prijatelju Casemiru: Bio si najbolji bodyguard na svijetu!
3

Pa nisi nam dao da se opustimo čak ni u sauni! Uvijek si imao spreman sobni bicikl i utege. To je upozorenje za tvoje nove suigrače, jer dopuštaš ljudima da legnu samo kad je vrijeme za trbušnjake!, napisao mu je Kroos

VIDEO

Najbolji trojac svih vremena, najjača veza u povijesti nogometa. Tako su mnogi nazvali Realov trojac Modrić - Kroos - Casemiro, koji je kraljevskom klubu donio četiri Lige prvaka, tri španjolska naslova i još brojne trofeje. I koji je, nakon osam godina, završio madridsku epizodu.

 

Brazilac Casemiro (30) otišao je u Manchester United, a njegovi su se suigrači emotivno oprostili od njega.

Luka Modrić (36) napisao mu je ovo pismo:

Pokretanje videa...

Real Madrid 00:54

- Dragi Case, još se sjećam tvog debija za naš klub... Kako si bio nervozan! Sjećam se kako sam te smirivao, a pogledaj sada kako je ispalo, što smo sve napravili. I meni je to bila prva sezona i ni jedan od nas nije mogao zamisliti što nas čeka.

Postao si pravi vođa. Suigračima i za klub. Zauvijek ćemo te pamtiti. Osvojili smo puno toga zajedno, ali pamtit ću trenutke koje nitko drugi nije vidio. Naš svakodnevni rad u kampu Valdebebasa i tvoje šale, jer uvijek si bio dobro raspoložen, čak i kad je bilo tenzija ili kad smo griješili.

Taj smijeh s tobom opuštao me, kao i kad bih te samo pogledao jer znao sam da će biti puno 'Njega-Njega'. Bio si najbolji bodyguard na svijetu. Nedostajat ćeš mi, ali želim ti sve najbolje. To profesionalac i čovjek kao ti zaslužuje. Hvala na svemu i sretno, prijatelju!

A Toni Kroos (32) ovako se oprostio:

- S tobom, dragi Case, bilo je nemoguće ne oznojiti se... u svakoj prilici. Pa nisi nam dao da se opustimo čak ni u sauni! I ti su susreti bili posebna muka: uvijek si imao spreman sobni bicikl i utege. To je upozorenje za tvoje nove suigrače, jer s tobom je i odlazak u saunu trening... i dopuštaš ljudima da legnu samo kad je vrijeme za trbušnjake!

Soccer Champions League Final 2022/ Liverpool FC - Real Madrid 0:1.

Nedostajat ćeš mi. Kao uzoran profesionalac. Kao vrhunski igrač. Kao borac koji me spasio nekoliko puta. Ali iznad svega kao čovjek.

Ispisali smo povijest, kvragu! Kakvo legendarno razdoblje. Sad nam se sportski putevi razilaze, ali prijateljstvo ostaje. Budi siguran u to. Želim ti sve najbolje i vidimo se ubrzo. Sretno. Tvoj Toni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger