Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pogledajte monstroznu blokadu Zupca! Babo se ispromašivao

Pogledajte monstroznu blokadu Zupca! Babo se ispromašivao

Bogdanoviću nije išlo za rukom, promašio je šest trica i četiri slobodna bacanja uz čak pet izgubljenih lopti. S druge strane, Zubac je imao solidnu partiju u laganoj pobjedi Clippersa

VIDEO

Bojan Bogdanović (34) i njegovi Detroit Pistonsi izgubili su u napetoj utakmici protiv konferencijskih rivala Toronto Raptorsa rezulatom od 115-111. Najbolji hrvatski košarkaš imao je jednu od svojih slabijih utakmica ove sezone, zabio je 18 koševa uz pet skokova i pet asistencija. Ono s čime Bogdanović sigurno neće biti zadovoljan jest broj izgubljenih lopti, kojih je imao čak pet. 

POGLEDAJTE VIDEO. Najplaćeniji hrvatski sportaši

Pokretanje videa...

Zubac je sad pretekao Modrića: Ovo je 7 najplaćenijih hrvatskih sportaša, dominiraju košarkaši VIDEO

Osim izgubljenih lopti, Bogdanović je imao i slabu šutersku realizaciju. Imao je 2-8 za tri i 3-5 za dva poena za ukupno 41 posto iz igre, što je debelo ispod njegovog ovosezonskog prosjeka. Iznenađujuće je loš Bogdanović bio i sa slobodnih bacanja, koje je gađao sa samo 60 posto uspješnosti protiv Raptorsa iz ukupno 10 pokušaja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najefikasniji u redovima Pistonsa bio je Jaden Ivey s 21 košem, dok je igrač utakmice bio Dalano Banton iz Raptorsa. Ovaj je 23-godišnjak tek drugi put u karijeri počeo utakmicu u udarnoj petorci, a svakako se pošteno dokazao s 27 koševa, četiri skoka, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dvije blokade.

Pistonsi su na dnu Istočne konferencije s tri pobjede i 12 poraza, dok je Toronto na osmom mjestu sa osam pobjeda i sedam poraza.

NBA: Toronto Raptors at Detroit Pistons

Zubac skroman u uvjerljivoj pobjedi Clippersa

Ivica Zubac (25) i njegovi LA Clippersi (8-6) došli su do osme pobjede u sezoni nakon što su uvjerljvo s rezultatom od 122-106 slavili protiv najlošije momčadi lige, Houston Rocketsa (2-12). Hrvatski reprezentativac nije imao uzbudljivu večer, uzeo je samo pet šuteva iz igre, od kojih je zabio tri.

Utakmicu je Zubac završio s devet poena i sedam skokova u 26 minuta, a Clippersi su u jednom trenutku vodili čak 24 razlike. Međutim, Zubac se pobrinuo za jedan od najboljih trenutaka utakmice krajem treće četvrtine. Protivnički je igrač išao na zakucavanje, samo da bi sreo Zupca koji je silovito blokirao taj pokušaj.

Bogdanovića i Zubca čeka odmor u srijedu, a u četvrtak igraju prvi međusobni susret u sezoni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener