Obavijesti

Sport

Komentari 12

Pogledajte ovaj luksuz: Brady prodaje Cadillac, 2.000.000 kn

Pogledajte ovaj luksuz: Brady prodaje Cadillac, 2.000.000 kn
1

Kupljen je 2018., prošao samo 20.000 km. Svaku sam sitnicu na njemu osobno odabrao i nadam se da će sljedeći vlasnik brinuti o njemu s jednakom i ljubavlju kao što sam i ja, kaže Tom Brady

VIDEO

Ovaj auto bio je moj bijeg od buke i utočište, bio mi je ured i mjesto na kojem sam proveo puno divnih trenutaka s mojom obitelji, rekao je jedan od najboljih 'quarterbackova' u povijesti Tom Brady (42) o svom Cadillacu Escalade s kojim se ovih dana rastaje.

POGLEDAJTE VIDEO: SUPER BOWL

Pokretanje videa...

Super Bowl 2019 00:45

- Neće mi biti lako prodati ga zbog divnih uspomena koje me vežu uz taj terenac, ali uz hektični raspored kakav imam i niz drugih vozila... Oglasio sam prodaju. Kupljen je za cca. 350 tisuća dolara, a prodajem ga za nešto više od 300.000 $ - kaže Brady.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kupljen je 2018., prošao samo 20.000 km. Svaku sam sitnicu na njemu, svaku personalizaciju osobno odabrao i nadam se da će sljedeći vlasnik brinuti o njemu s jednakom pažnjom i ljubavlju kao što sam i ja.

Cadillac Escalade oglašen je kao 'pokretni ured'. Sa posebno, 25 cm produženim vratima, dva masažna VIP sjedala/fotelje podesive u šest smjerova i sa odmorištima za noge koja izranjaju iz podnice.

U kabini su stolovi avionskog tipa širine cijele unutrašnjosti, 32-inčni LED televizor, vlastiti wi-fi i, naravno, 'smart-home' audio sustav spojiv sa svim zamislivim nezamislivim vrstama laptopa i smartphonea.

Luksuzni 'tenk' je naravno i vrhunski siguran sa posebnim ojačanjima šasije, putničke kabine, 'mali milijun' zračnih jastuka i svim najmodernijim aktivnim i pasivnim sustavima sigurnosti. Koliko troši na 100 km? To Brady nije rekao. Taj 'primitivni' podatak vjerojatno je sramota i spominjati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...