Obavijesti

Sport

Komentari 52

'Normalno da sam išao zabiti gol. Zašto nisu zviždali Letici?'

'Normalno da sam išao zabiti gol. Zašto nisu zviždali Letici?'
3

'Dat ću sve od sebe za ovaj klub. Ne znam što je ljudima čudno što sam htio zabiti gol. Što nisu onda zviždali Letici kad je išao protiv Istre zabiti gol?', čudio se poslije utakmice Ivo Grbić, golman gostiju...

VIDEO

Igor Tudor nastavio je svoj pobjednički niz. Nakon slavlja u gostima kod Varaždina, 'bili' su ovoga puta bili kvalitetniji od Lokomotive. Samo jedan gol je pao na utakmici, ali dovoljan za slavlje Splićana. Hajduk je svladao Lokomotivu na Poljudu 1-0. Eduok je dominirao igrom Splićana, a pred kraj utakmice je i debitant Mujakić zaradio crveni karton zbog faula s leđa.

Hajduk je igrao odlično, napadački, imao dvije čudesne prilike, realizirao jednu... Navijači na Poljudu mogu biti zadovoljni viđenim, a mogu biti zadovoljni i Igorom Tudorom koji im napokon donosi veselje u svlačionicu 'bilih'.

Eduok presudio 'lokosima', a Mujakić dobio crveni u debiju...
Eduok presudio 'lokosima', a Mujakić dobio crveni u debiju...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:34

Prvo poluvrijeme nije bilo dobro za 'lokose', ali su se u drugome probudili zajedno sa željom za pobjedom. Koliko je ta želja bila jaka pokazao je i Ivo Grbić, golman gostiju koji je došao u posljendjim trenucima utakmice svojoj momčadi pomoći u napadu, ali bezuspješno.

- Normalno da sam išao zabiti gol. Ne razumijem što je tu sporno. Taj klub me plaća i od njega živimo ja i moja obitlej, naravno da ću dati sve od sebe da izborimo pozitivan rezultat. Dat ću sve od sebe za ovaj klub. Ne znam što je tu ljudima čudno. Što nisu onda zviždali Letici kad je išao protiv Istre zabiti gol? - čudi se Grbić.

- Hajduku inače želim sve najbolje, ali naravno da neću doći tu i predat se. Ali to je Splitska publika. Svaka čast što su došli bodriti klub u velikom broju i čestitam Hajduku - rekao je.

Split: u 3. kolu Hrvatski Telekom Prve lige sastali se Hajduk i Lokomotiva

- Prvo poluvrijeme nas uopće nije bilo na terenu. Hajduk nas je svojom agresivnošću pojeo. Drugo poluvrijeme smo izašli na teren, borili se do kraja, imali smo i neke prilike i to je to. Izgubili smo smo, ali mislim da možemo ponosno ići kući jer smo dali sve od sebe. Prvo poluvrijeme je bolje što prije zaboraviti. Ovo je neugodno gostovanje - rekao je nakon utakmice Ivo Grbić.

- Imamo sada tzv. seriju manjih utakmica. Nastavit ćemo se boriti utakmicu po utakmicu i pokušati izboriti naš cilj - a to je Europa - najavio je Ivo pa otkrio kako se Lokomotiva probudila u 15 minuta pauze.

- Tomić nam je rekao isto što sam vam spomenuo - da nas nema. Došli smo tu da idemo napraviti dobar rezultat, prošlo kolo smo pobijedili Rijeku, igramo polufinale kupa. Nema šanse da ćemo se predati i dati njima tri boda. Idemo protiv svakoga na pobjedu - rekao je golman Lokomotive.

Hajduk riješio stopera: Dolazi Bugarin Kristian Dimitrov (22)
Hajduk riješio stopera: Dolazi Bugarin Kristian Dimitrov (22)

- Nije bila laka utakmica. Borili smo se i uspjeli. Nije bitno tko je zabio niti koliko golova, bitno je da smo uzeli bodove - rekao je Samuel Eduok pa prokomentirao crveni karton:

- To je nogomet. Mogli smo riješiti ranije utakmicu, ali na kraju su bitni samo bodovi. Mislim da je Lokomotiva bila dobra. 

Bili smno bolji tijekom cijele utakmice. Da Lokomotiva nije povukla tu kontru... Zaista smo bili bolji izasluženo slavili - izjavio je nakon utakmice Stanko Jurić. 

- Još moramo puno toga raditi da ostvarimo sve trenerove zamisli. Afirmiramo se, ovo nam je nešto novo. I on nam je rekao da budemo mirniji u trećoj liniji da ne gubimo tako olako loptu. Možemo još puno napredovati. Napornije je igrati u ovom sustavu, ali po meni, puno zanimljivije - zaključio je. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe