Obavijesti

Sport

Komentari 19

Pogledajte start za dvostruki crveni: Pokosio dvojicu igrača!

Pogledajte start za dvostruki crveni: Pokosio dvojicu igrača!

Bez namjere igranja loptom, kao što se zna u šali reći, samo što se on nije šalio, s dvije noge u potkoljenice uletio je bivšim suigračima. Doduše, i budućim suigračima jer se mora vratiti s posudbe u matični klub

Zna se dogoditi da se bivši suigrači s kojim niste ostali u dobrim odnosima malo 'nagaze' na utakmica, a upravo je to napravio Andre Orellana (21). Doduše, desni bek honduraškog Marathona na posudbi je iz Olimpije, a upravo na utakmici protiv svog kluba ozlijedio je dvojicu nogometaša Olimpije - i to jednim startom!

Bilo je to u osmom kolu prvenstva Hondurasa, a vodeća Olimpija na gostovanju slavila je s 1-0 (0-0). Spomenuti Orellana igrao je od prve minute, a onda je imao 'trenutak ludila' pred sam kraj utakmice.

Bez namjere igranja loptom, kao što se zna u šali reći, samo što se on nije šalio, s dvije noge u potkoljenice uletio je bivšim suigračima. Doduše, i budućim suigračima jer se mora vratiti s posudbe u matični klub. Odmah je dobio crveni karton a zasigurno mu ne gine još nekoliko utakmica kazne.

POGLEDAJTE VIDEO: