Obavijesti

Sport

Komentari 14

Pogledajte video nokauta: Kosić brutalno uspavao Rifata! Budili ga par minuta, a došla je i hitna

Pogledajte video nokauta: Kosić brutalno uspavao Rifata! Budili ga par minuta, a došla je i hitna

I prije nego je ušao u kavez znalo se da slijedi vatromet. Kad god je Jakob Kosić u kavezu dogodi se nešto neočekivano čudesno. Večeras je teško nokautirao Rifata Pruševića i uspavao ga na nekoliko minuta

VIDEO

FNC Armagedon 2 bio je odličan kao i prethodnik Armagedon 1, a za potez večeri pobrinuo se borac zagrebačkog ATT-a Jakob Kosić (26). 'Dečko iz kvarta', kako ga je opisao Matej Truhan, brutalno je nokautirao Rifata Pruševića u prvoj rundi tako da je morala intervenirati i hitna pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO: Brutalan nokaut Kosića

- Nije to nikakva taktika, ne možeš u stojci taktizirati puno. Možda je sreća, možda i nije... Publika je bila fenomenalna, da je moglo, došlo bi i više mojih iz Trnskog. A nadam se da je protivnik u redu, zaista bih ga volio vidjeti - rekao je Kosić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I prije nego je ušao u kavez znalo se da slijedi vatromet. Kad god je Jaxa u kavezu dogodi se nešto neočekivano čudesno. Sjajnih fizičkih predispozicija, eksplozivan i brz, sa stilom u kojem često mijenja gardove pa napada iz svih pozicija protivnicima je noćna mora.

Zagreb: Armagedon turnir MMA borbi, Rifat Prušević - Jakob Kosić

Njegove kvalitete još je prije nekoliko mjeseci istaknuo Dražen Forgač kada je rekao da je, široj publici nepoznati Kosić, jedan od najvećih talenata ovih prostora. S razlogom.

Dečko iz Trnskog godinama je u MMA-u, a prije proboja na veliku scenu kalio se po amaterskim MMA i grappling turnirima gdje je ostvario zapažene rezultate i 'mljeo konkurenciju'. Dogodilo se to u periodu nakon poraza od Saše Drobca, u njegovoj prvoj profesionalnoj borbi u CRO MMA ligi još davne 2013. godine.

Drobac je tada slavio vrhunskim flying armbarom i postao jedan od najvećih prospekata hrvatskog MMA-a, a kako je život nepredvidiv pokazalo se tek nakon onog što je uslijedilo. Drobac je prekinuo profesionalnu karijeru i postao trener u American Top Teamu dok se Kosić nakon pauze vratio borbama i postao član ATT-a. Nekad protivnici, danas dobri prijatelji, veliki timski kolege i dio zajedničkog borilačkog kolektiva. Drobac je Kosiću večeras stajao u kutu.

Nakon spektakularnih nokauta protiv Tarika Žunića na FNC 1 i Domagoja Buhinjaka na FNC 2, Kosić je ostvario još jedan strahovit prekid. Bolje poznavatelje hrvatske borilačke scene to i nije iznenadilo jer je objavom popisa boraca za Armagedon na prvu bilo jasno kako je Kosić jedan od glavnih favorita za titulu velter kategorije.

Ako nastavi pobjeđivati atraktivno kao večeras i eventualno osvoji turnir, ne treba čuditi ako baš on zasluži ugovor s KSW-om. Pred Jakobom Kosićem velika je karijera.

POGLEDAJTE ARMAGEDON 2:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener