Obavijesti

Sport

Komentari 80

Pojačanje iz Ludogoreca: Na Kantridu stiže Slovenac Bezjak

Pojačanje iz Ludogoreca: Na Kantridu stiže Slovenac Bezjak
1

Imao sam ponude iz jakih klubova, ali smatram da je za moju budućnost najbolje bilo doći u Rijeku i pridružiti se ovom prekrasnom projektu o kojem bruji šira regija

VIDEO

Napadač bugarskog Ludogoreca i slovenski reprezentativac, Roman Bezjak, u novoj će sezoni igrati za Rijeku, objavio je klub s Kantride na svojoj službenoj stranici. Bezjak je u društvu zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea potpisao trogodišnji ugovor s Rijekom, a momčadi će se priključiti s početkom priprema za novu sezonu.

- Jako sam sretan što sam došao u Rijeku i strašno se veselim novom izazovu. Imao sam neke druge ponude iz jakih klubova, ali smatram da je za moju budućnost i za moju obitelj najbolja opcija bila doći u Rijeku i pridružiti se ovom prekrasnom projektu o kojem bruji šira regija - poručio je 26-godišnji Bezjak koji u Rijeku dolazi kao slobodan igrač budući da mu na ljeto ističe ugovor s Ludogorecom.

Zabijao PSV-u, Laziju i Dinamu

Bezjak je u Bugarskoj proveo tri godine te je za to vrijeme zabio 29 golova u 95 nastupa u svim natjecanjima, od čega šest u euro-kupovima gdje je zabijao PSV-u, Laziju i Dinamu. Ove sezone ostvario je 30 nastupa među kojima četiri u skupini Lige prvaka gdje je igrao protiv Reala, Liverpoola i Basela. Dres reprezentacije Slovenije oblačio je šest puta. 

- Počeli smo popunjavati momčad za iduću sezonu, želja nam je to napraviti ciljano i Roman Bezjak je prvi igrač koji nam se pridružio. Reagirali smo na vrijeme budući da će stanka do nove sezone biti kratka, a mi želimo što prije imati momčad na okupu. Radi se o igraču kojeg pratimo duže vrijeme, kojeg smo željeli dovesti još na zimu. Ima iskustva igranja u Ligi prvaka i Europskoj ligi, reprezentativac je Slovenije i vjerujemo da će biti veliki dobitak za našu momčad - rekao je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
VIDEO Šokantan početak, VAR, crveni, eurogol Perišića. Ovako je Hajduk osvojio bod kod Istre
POGLEDAJTE SAŽETAK

VIDEO Šokantan početak, VAR, crveni, eurogol Perišića. Ovako je Hajduk osvojio bod kod Istre

PULA - Istra 1961 i Hajduk odigrali su 1-1 u 34. kolu HNL-a pred oko 6000 gledatelja na Aldo Drosini. Salim Fago Lawal doveo je Puljane u vodstvo u četvrtoj minuti, dodao još jedan u desetoj koji je bio poništen. Nakon isključenja trenera Tramezzanija Hajduk se vratio prvijencem Perišića u HNL-u u 42. A u završnici je poništen gol za pobjedu Uremovića zbog igranja rukom.