Obavijesti

Sport

Komentari 26

Pojačanje uoči Katara: Červar u momčad uvrstio Marina Šegu!

Pojačanje uoči Katara: Červar u momčad uvrstio Marina Šegu!

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar, napravio je treću izmjenu igrača na Svjetskom prvenstvu. U zapisnik ulazi vratar Marin Šego umjesto Mate Šunjića, objavili su iz HRS-a...

VIDEO

Nakon što je Janka Kevića i Halila Jaganjca uvrstio u momčad umjesto ozlijeđenog Luke Cindrića i Marina Šipića, izbornik Hrvatske Lino Červar napravio je još jednu izmjenu uoči utakmice protiv Katara u utorak.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Nikšom Kalebom

Kauboje u posljednjem kolu prvog kruga SP-a očekuje utakmica koja odlučuje o tome tko će osvojiti prvo mjesto, a Lino je umjesto Mate Šunjića u momčad uvrstio Marina Šegu (35) koji će tako u nastavku turnira činiti par s Ivanom Pešićem.

- Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar, napravio je treću izmjenu igrača na Svjetskom prvenstvu. U zapisnik ulazi vratar Marin Šego umjesto Mate Šunjića. Šunjić ostaje s reprezentacijom u Egiptu te je i dalje na raspolaganju izborniku - poručili su iz HRS-a.

Graz: Hrvatska rukometna reprezentacija susrela se s Bjelorusijom u 2. kolu EP-a

No otkud ova izmjena uoči posljednjeg kola? Nije Šunjić ništa pogrešno napravio, dapače, nije skoro ni branio, ali Šego ima nevjerojatan značaj za reprezentaciju i njegov povratak će biti ogromno pojačanje za nastavak turnira.

Do posljednjeg trenutka nije se znalo hoće li Marin Šego uopće putovati u Egipat. Ozlijedio je zglob u prvenstvenoj utakmici za svoj Montpellier i klub ga nije htio pustiti u reprezentaciju. No, on na to nije ni pomišljao. Htio je ići s reprezentacijom na još jedno natjecanje, a klub ga je na kraju pustio pod uvjetom da propusti prvi krug.

U početku je trenirao po posebnom programu te je utakmice gledao s tribina, ali situacija sa zglobom je očito sve bolja pa ga je Červar odlučio uvrstiti u momčad.

GER, IHF WM 2019, Frankreich (FRA) vs Kroatien (CRO)

Šego je na posljednjih nekoliko natjecanja jedna od glavnih violina naše reprezentacije i nije uopće ni potrebno spominjati koliki značaj ima za nas. Pogotovo sada kada smo ostali bez sjajnog Luke Cindrića koji se tako ozlijedio na trećem reprezentativnom natjecanju zaredom.

Pokretanje videa...

Hrvatski rukometaši o sebi 01:54

Kauboji su u vidu Šege tako dobili najveće moguće pojačanje za Katar (18 sati, RTL) i nastavak turnira, a sada svi zajedno još čekamo Igora Karačića koji će tako i sljedeći susret gledati s tribina. A onda će, nadamo se, u drugom krugu posipati magiju po parketu, kao što je i radio na prošlom Europskom prvenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje