Obavijesti

Sport

Komentari 6

Poklepović: Hajdukova je škola donijela ovu pobjedu

Poklepović: Hajdukova je škola donijela ovu pobjedu
1

Nisu samo unijeli živost, nego su i dali golove, a pobjeda je značajna i obzirom na položaj jedne i druge momčadi, rekao je nakon utakmice Špaco

VIDEO

Hajduk je na jedvite jade pobijedio Cibaliu i vratio se u borbu za drugo mjesto. Mučili su se bijeli, nisu pokazali "kulturu igre", kako voli reći Stanko Poklepović. Jedini raspoložen bio je Florin Cernat. Neumorno je driblao, asistirao, pripremao šanse, ali bio je potpuno neshvaćen od suigrača. Kad je Kresinger u 63. minuti pogodio za 0:1, činilo se da će Hajduku jedina šansa za euro scenu ostati finale Kupa. I onda, preokret u režiji rezervi Tičinovića i Vukušića. "Tić" je sa svojih 170 cm između pet igrača Cibalie glavom izjednačio, a fanatično borbeni Vukušić pet minuta prije kraja iščupao jednu ničiju loptu i zakucao pobjedu, 2:1!
- Ponosan sam na ovu pobjedu jer su je donijeli igrači iz Hajdukove škole. Ne samo da su unijeli živost, nego su i dali golove. Pobjeda je i jako značajna obzirom na položaj jedne i druge momčadi. Nismo pružili veliku igru, ali Cibalia je bila ozbiljan protivnik - zaključio je poslije utakmice Poklepović.
Najsretniji je bio Ante Vukušić kojeg je Duje Čop istisnuo iz momčadi u posljednjih nekoliko utakmica. Vukušić je ludom trkom podsjetio na Ivicu Olića i na kraju riješio utakmicu:
- Drago mi je da smo preokret donijeli Mario i ja. Uvijek sam sanjao da nas dvojica zajedno zaigramo u prvoj momčadi Hajduka. Bio sam svjež, raspoložen za igru iako nisam počeo utakmicu, sretan sam što je baš ovako ispalo - rekao je Vukušić.
Iza Hajdukovaca je težak ali i uspješan tjedan u kojem su se približili obama ciljevima postavljenima u zimskoj pauzi, osvajanju Kupa i drugom mjestu u prvenstvu. U srijedu na Poljud stiže Vulićeva Istra, a igrači su poslije pobjeda nad Dinamom i Cibaliom uvjereni u pobjednički marš do kraja sezone:
- Borimo se za drugo mjesto, ali trebali bismo biti prvi. Dokazali smo da smo bolji od Dinama, a evo i večeras od Cibalie. Mislim da nam do kraja sezone nitko više neće ozbiljno ni zaprijetiti - najavio je Mario Maloča.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta