Obavijesti

Sport

Komentari 8

Poklepović: Karlovac igra dobro, ali mi pobjeđujemo

Poklepović: Karlovac igra dobro, ali mi pobjeđujemo
1

Oni se bore za prolaz u Europu, no uz podršku naše publike bodovi će ostati na Poljudu, siguran je Poklepović uoči gostovanja Karlovca u Splitu

VIDEO

Hajduk će protiv Karlovca tražiti šestu uzastopnu pobjedu, no ta činjenica ne čini Poklepovića optimističnijim nego je to obično. Razlog je veliki broj ¨načetih¨ igrača i težak raspored. Prvi u nizu je Karlovac, o kome je, kao i o Šibeniku prošli tjedan, Stanko Poklepović imao samo riječi hvale. I o klubu i o gradu.
- Još kao izbornik 1992. zalagao sam se da se pomogne posebnim sredinama kao što su Karlovac, Sisak, Šibenik, Varaždin... i na koncu se pokazalo da sam bio u pravu. Karlovac je izrastao u solidan klub koji drži respektabilnu poziciju na ljestvici - rekao je Hajdukov trener.
Većinu protivničkih trenera u zadnjih desetak kola Poklepović je vodio kao trener. Igora Pamića nije, no prema njemu ipak gaji simpatije.
- Pamić je korpulentni trener koji očito ima sposobnosti jer je Karlovac doveo na poziciju na kojoj se trenutno nalazi. Uz to igraju i dobar nogomet, za što naravno i njemu moraju zahvaliti. Oni se bore za Europu, no uz podršku naše publike bodovi će ostati na Poljudu - siguran je Poklepović.
Hajduku slijedi iznimno težak raspored u kome će se nakon Karlovca ogledati s Dinamom i pokušati osigurati drugu poziciju, a nakon toga i uzvrat finala Kupa sa Šibenikom na Šubićevcu.
- Približavamo se kraju. I fizičkom i psihičkom. Istrošeni smo i igrom i treninzima i razgovorima, no moramo izdržati još ovo malo što je ostalo, moramo sezonu privesti kraju na zadovoljavajući način. Raspored je težak i upozorio bih one koji ga rade da moraju više voditi računa o kraju sezone, kako bi igrači u najvažnijim utakmicama dali svoj maksimum. Pojedinačno, Rubil sigurno neće moći nastupiti, imamo i nekoliko ¨načetih¨, Andrića, Strinića, Oremuša, Ibričića... koje će liječnici pokušati osposobiti za nastup - završio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti