Obavijesti

Sport

Komentari 3

Poklepović: Svaguša mi je savjetovao da napadnemo

Poklepović: Svaguša mi je savjetovao da napadnemo
1

Najlakše bi ih bilo napasti od prve minute. No nije to samo tako. Dinamo je jednako jak kao i HSV, rekao je Hajdukov trener Stanko Poklepović

VIDEO

Hajduk u subotu gostuje u Maksimiru, u utakmici za prvi trofej sezone. Premda Superkup nema težinu poput osvojenog prvenstva ili Kupa, jasno je kako će pobjednik ući u sezonu sa puno više samopouzdanja.
- Moj je kredo uvijek ići na pobjedu, bez obzira protiv koga i gdje igramo, pitanje je samo na koji način to ostvariti – kaže Stanko Poklepović, koji nije želio otkriti način na koji će pokušati iznenaditi Dinamo u Maksimiru.
- Najlakše bi ih bilo napasti od prve minute. Tako mi je rekao i predsjednik Svaguša, da bi ih on napao od prve minute, pa što bude. No nije to samo tako.
Poklepović je i jučer pokazao respekt prema najvećem rivalu.
- Mi smo protiv HSV-a prezentirali bolju igru nego oni protiv Kopra, ali smo imali i propuste koji oni primjerice nisu pokazali, oni nisu dozvolili da se Kopar razmaše. Dinamo je jednako jak kao i HSV, ali se nadam kako ćemo mi ipak napraviti korak naprijed i iskoristiti pobjede protiv njih u prošloj sezoni kao dobar podstrek – kaže Poklepović, koji smatra kako ni dolazak Zajeca, ni odlazak Manđukića neće puno promijeniti u odnosu snaga.
- Zajec je karizmatičan, ima osjećaj za igru, za potez i stvaranje igre iako rezultati pokazuju kako nisu bili ništa lošiji ni oni koji su bili prije njega. Što se tiče Manđukića, on je imao određenu vrijednost, nosio je veliki teret na svojim leđima, bio je mobilan, ponekad i preoštar.... Ali Dinamo ima unutarnjih rezervi i oni mogu njegov izostanak lako nadoknaditi.
Što se tiče igre i sastava Hajduka, neće biti puno promjena u odnosu na generalku sa HSV-om. 
- Protiv HSV-a smo koristili 16 igrača, uz Jozinovića koji nije ulazio, te Vukušića i Jonjića, koji su na pripremama reprezentacije, to bi bilo to. Nemamo puno izbora i zato nema ni velikih promjena. Utvrdili smo gradivo protiv HSV-a i sad protiv Dinama moramo ispraviti nedostatke, prvenstveno u finalizaciji igre, kako u napadu, tako i u obrani - Špaco.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'