Sport

Komentari 8

Pokušao ukrasti automobil UFC borcu: Dobio koljenom u glavu!

Pokušao ukrasti automobil UFC borcu: Dobio koljenom u glavu!

Nepotrebno je govoriti da sam naučio lekciju, a nadam se da je i on (lopov). Volio bih da sam ga srušio nakon odrađenog posla u klinču te da sam završio posao 'GNP-om', napisao je Willliams na Instagramu

Američki MMA borac Jordan Williams (30, 9-5) trenutačno je u nizu od dva poraza u UFC-u, a za novu borbu ga pripremaju nesvakidašnje situacije. Naime, borac je objavio snimku s benzinske crpke na svojem Instagram profilu na kojoj ulazi platiti račun, a za to vrijeme mu je kradljivac pokušao ukrasti automobil.

Nije uspio, a nije ni dobro prošao. Taman kad je krenuo u rikverc, Williams je izlazio s crpke i izvukao ga iz auta, a uz to mu poslao i nekoliko udaraca koljenom. Definitivno se zamjerio krivom tipu...

- Dakle, netko mi je pokušao ukrasti automobil. Ako se pitate zašto je moj automobil bio upaljen, radi se o istom razlogu zbog kojeg ga lopov nije mogao odvesti dalje. Imam 'push to start' sistem i moj automobil neće krenuti ako ključevi nisu metar i pol udaljeni od automobila, a ja ih uvijek imam kod sebe - napisao je Williams pa nastavio:

- Nepotrebno je govoriti da sam naučio lekciju, a nadam se da je i on (lopov). Volio bih da sam ga srušio nakon odrađenog posla u klinču te da sam završio posao 'GNP-om', no zadovoljit ću se činjenicom kako sam zadržao svoj automobil. Također, znam da ste primjetili dobar stil moje pojasne torbice ('pederuše'). Ovo bi mogla biti dobra reklama za njih - napisao je Jordan u svojoj objavi.

 

Najčitaniji članci