Obavijesti

Sport

Komentari 81

Pola Manchesterove momčadi po terenu je ganjalo Balotellija

Pola Manchesterove momčadi po terenu je ganjalo Balotellija
6

POSLAT ĆEMO GA U ZATVOR Roberto Mancini, nakon što je Balotelli provocirao igrače Uniteda, pokušao je biti duhovit rekavši da će Marija klub sad poslati u zatvor

VIDEO

Roberto Mancini slavio je pobjedu protiv Manchester Uniteda, a u tom slavlju vidio je da bi njegov igrač mogao dobiti dobre batine. Pola Unitedove momčadi po travnjaku je nakon posljednjeg sučevog zvižduka lovilo Marija Balotellija. Nepopravljivi provokator dobacio je nešto na kraju polufinala FA Cupa veznjaku Manchester Uniteda Andersonu, sve je čuo Rio Ferdinand i tada je krenulo.

- Ako zabijete gol i odete pred protivničke navijače, to je ok. Ali nakon završnog sučevog zvižduka nemate što tražiti pred suparničkim navijačima i provocirati, već otići slaviti pred svoje navijače. Ako sam ikoga uvrijedio, ispričavam se, bio sam vruće glave - napisao je Rio Ferdinand na svom Twitter profilu.

Ganjao je Ferdinand Balotellija po terenu, Roberto Mancini pokušao ga je smiriti, ali bez uspjeha. Umiješali su se i pomoćni treneri kako bi zaustavili Ferdinanda. Balotelli je cijelo to vrijeme bježao od igrača "crvenih vragova", a kad je došao na sigurno nastavio je sa provokacijama. 

- Evo, zbog toga ćemo ga poslati u zatvor - pokušao je biti duhovit trener Cityja Roberto Mancini.

Jedini gol na utakmici zabio je Yaya Toure u 52. minuti utakmice, nakon velike pogreške Michaela Carricka, koji mu je pred svojim šesnaestercem dodao loptu.

Mancini se vratio na utakmicu i rekao:

- Sretan sam, jako sam sretan. Pogotovo zbog naših navijača. Zaslužili su jedan ovakav dan. Teško je igrati protiv Uniteda, oni su navikli igrati ovako velike utakmice, a nama je ovo bio prvi takav dvoboj nakon dugog vremena. Možda smo bili malo i uplašeni u prvih 20 ili 25 minuta. No, već u drugom dijelu prvog poluvremena počeli smo igrati s puno energije i pritiskali smo ih. Ovo je tek polufinale, još uvijek ništa nismo napravili. Čeka nas još finalna utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini