Obavijesti

Sport

Komentari 0

Polako se priprema Istria300: Natjecatelji će uživati u prirodi

Polako se priprema Istria300: Natjecatelji će uživati u prirodi
5

Više od tisuću biciklista iz cijelog svijeta sljedeće će godine stići u Istu na biciklističku manifestaciju Istria300 , a ono će se održati pod sloganom 'Ride your limits'

VIDEO

Pripreme za jedinstvenu biciklističku manifestaciju Istria300 u punom su jeku. Biciklisti će se moći natjecati u čak tri dužine – 300 km, 235 km i 155 km. Osim utrke, u sklopu manifestacije će u Poreču od 8. od 11. listopada biti organiziran i Istria300 Expo koji će posjetiteljima i sudionicima nuditi pregršt noviteta iz biciklističke industrije.

Ovu međunarodnu biciklističku manifestaciju organiziraju Vladimir Miholjević, bivši hrvatski biciklist i Julius Rupitsch, organizator prestižne brdske utrke Großglockner Berglauf u Austriji. Miholjević je domaćoj publici poznat i kao organizator utrke Tour of Croatia od 2015. do 2018. godine, dok je ove godine organizirao utrku CroRace koja je također okupila poznata imena svjetske biciklističke scene. 

- U listopadu sljedeće godine u Istri ćemo dočekati iznimno motivirane i ambiciozne zaljubljenike u biciklizam iz cijelog svijeta. Istra nudi idealne uvjete za biciklizam i upečatljive rute po nekim od najljepših istarskih cesta i spektakularnim lokacijama koje će sudionicima osigurati nezaboravno biciklističko iskustvo“, ispričao je direktor utrke Vladimir Miholjević i naglasio kako organizacijom ove manifestacije žele ne samo zadovoljiti već i postaviti najviše standarde u organizaciji biciklističkih događanja. „Želimo da sportaši i biciklizam profitiraju u najvećoj mogućoj mjeri - istaknuo je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Grad Poreč i Turistička zajednica Grada Poreča snažno podupiru biciklističke i druge sportske manifestacije jer su one najbolji promotor destinacije. 

 - Jako nam je drago što će upravo Poreč biti domaćin velike biciklističke manifestacije kao što je Istria300 i što ćemo tom prilikom ugostiti bicikliste iz cijelog svijeta. Nastojimo, među ostalim, naš grad i Istru predstaviti kao destinaciju koja može ugostiti razne sportove, zahvaljujući dobroj smještajnoj i sportskoj infrastrukturi. Naše smo kvalitetno domaćinstvo već u više navrata dokazali i vjerujem da je Istria300 samo prvo izdanje u nizu - rekao je gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Za ovu međunarodnu biciklističku manifestaciju otvorene su pretprijave koje traju do 6. prosinca 2019. godine kada kreće otvaranje prijava nakon prezentacije konačnih ruta 4. prosinca 2019. godine.  Više informacija o manifestaciji, kao i o popratnom sadržaju možete pronaći na službenoj web stranici te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi