Sport

Komentari 74

Policija i predstavnici klubova sastali se uoči 233. derbija

Policija i predstavnici klubova sastali se uoči 233. derbija

Uoči utakmice između Hajduka i Dinama u Policijskoj upravi zagrebačkoj održan je sastanak između policije i predstavnika klubova, sukladno Protokolu o sigurnosti na utakmicama visokog rizika

Subota nam donosi još jedan najveći derbi hrvatskog nogometa, utakmicu između Dinama i Hajduka, 233. po redu. 

Uoči utakmice u Policijskoj upravi zagrebačkoj održan je sastanak između policije i predstavnika klubova, sukladno Protokolu o sigurnosti na utakmicama visokog rizika.

"U subotu, 13. kolovoza 2022. godine s početkom u 21:05 sati u Zagrebu, na gradskom stadionu Maksimir odigrava se nogometna utakmica 5. kola SuperSport  HNL-a između GNK Dinamo i HNK Hajduk.

Utakmica je proglašena utakmicom visokog rizika i sukladno tome policija će tijekom cijelog dana s dovoljnim brojem policijskih službenika poduzimati sve mjere osiguranja.

Ulazi u stadion Maksimir biti će otvoreni od 19.30 sati, a za gostujuće navijače u slučaju potrebe i od 19.00 sati,  stoga pozivamo posjetitelje da na vrijeme krenu prema stadionu te da, ukoliko su u mogućnosti, koriste javni prijevoz radi izbjegavanja gužve.

Imajte na umu posebnu regulaciju prometa koja će biti na snazi.  Posebna regulacija prometa na području grada Zagreba, posebice oko stadiona ", stoji na stranici policije.

Obavijest za gostujuće navijače

  
 

Najčitaniji članci