Obavijesti

Sport

Komentari 79

Poljaci ljutiti na hrvatskog reprezentativca: Pa zašto?

Poljaci ljutiti na hrvatskog reprezentativca: Pa zašto?

Ivanušec je imao loptu na 20 metara i sjajno je uočio lijevog beka Bartola Franjića kako ulazi iz dubine terena. Jedina je zagonetka zašto ga je Juranović slijedio i iznenada pustio, pišu poljski mediji

VIDEO

U žestokoj borbi između Dinama i Legije presudio je trenutak inspiracije fenomenalnog Luke Ivanušeca. Jednim lažnjakom poljuljao je cijelu obranu poljske momčadi, cimnuo u lijevo pa sjajno podvalio loptu u prostor Bartolu Franjiću. I to je bio trenutak koji je odveo Dinamo u play-off Lige prvaka.

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO

Dinamo je u Varšavi u teškoj i tvrdoj utakmici pobijedio Legiju 1-0 i tako s ukupnih 2-1 došao na korak od grupne faze Lige prvaka. Možda nije to bila bajna napadačka predstava zagrebačke momčadi, no ovaj Dinamo je pokazao da zna igrati i na rezultat. 'Modri' su ispoštovali sve što je Damir Krznar tražio od njih.

Druga utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka,  Legia - GNK Dinamo Zagreb.

Začepili su bokove odakle prijeti najveća opasnost od strane Legije, a posebno sjajnu partiju odradio je Theophile-Catherine koji je baš sve čistio ispred svog gola. 

Dinamo je na kraju zasluženo pobijedio i prošao dalje, a Poljaci se ne mire porazom. Prvo je poljski trener Czeslaw Michniewicz za poraz svoje momčadi okrivio je - suca. Smatra kako je suđenje bilo loše, da se 'modrima' jako puno toga dopuštalo i da je igra bila na rubu brutalnosti. Očito je već zaboravio na nedosuđeni penal za Dinamo u prvoj utakmici.

Druga utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka,  Legia - GNK Dinamo Zagreb.

Poraz je teško pao i poljskim medijima, a glavni krivac im je - Josip Juranović. Hrvatski reprezentativac odigrao je jako dobar susret, imao je nekoliko opasnih ubačaja s desne strane, ali zaspao je u 20. minuti. Zaboravio je na Bartola Franjića koji mu je ušao iza leđa i zabio gol.

- Kraj snova Legije o Ligi prvaka. Juranoviću - zašto? Ivanušec je imao loptu na 20 metara i sjajno je uočio lijevog beka Bartola Franjića kako ulazi iz dubine terena. Jedina je zagonetka zašto ga je Juranović slijedio i iznenada pustio. Franjić je dobio fantastično dodavanje i u 20. minuti preciznim udarcem svladao Boruca donijevši Dinamu vodstvo - piše poljski Sport

Juranovića je kritizirao i legendarni poljski nogometaš Zbigniew Boniek.

- Bijesan sam. Legia je pokazala da ono što je dovoljno za poljsku ligu nije dovoljno za Ligu prvaka. A ona Juranovićeva greška...

Druga utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka,  Legia - GNK Dinamo Zagreb.

Super Express je, pak, sve hladno prenio bez nekih posebnih kritičkih osvrta na utakmicu.

- Igrači predvođeni trenerom Czesławom Michniewiczom suprotstavili su se suparnicima iz Hrvatske, no na kraju je Dinamo imao više razloga za zadovoljstvo nakon što je iskoristio jednu od svojih šansi - pišu oni. 

Dinamo i Legia sastali se 3. pretkolu Lige prvaka

Poljska javnost bila je uvjerena da je ovo ta godina i da imaju veliku šansu za plasman u Ligu prvaka, no Dinamo je bio pretvrd orah.

- Legia je napadala do kraj utakmice, ali nije uspjela stići do izjednačenja. Poljski prvak je odigrao dobru utakmicu, ali je ispao iz borbe za Ligu prvaka - piše Fakt.

Legia tako nije uspjela do play-offa Lige prvaka, ali imat će šansu za grupnu fazu Europske lige. Za to će se boriti protiv Sparte Prag. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...