Obavijesti

Sport

Komentari 10

Danci slavljem nad Šveđanima ušli u polufinale Eura u Srbiji

Danci slavljem nad Šveđanima ušli u polufinale Eura u Srbiji
1

Igraju se utakmice posljednjeg kola u obje skupine Eura kojem je domaćin Srbija. Prije zadnjeg kola su bila poznata tri od četiri polufinalna sudionika, traži se četvrti

VIDEO

Nakon utakmica Danska - Švedska, odnosno, Španjolska - Slovenija, poznati su polufinalni parovi na Europskom rukometnom prvenstvu, kojem je ovog siječnja domaćin Srbija...

Za ulazak u finale će se boriti srpski i hrvatski rukometaši, te danski i španjolski. S obzirom da je Španjolska u zadnjem 5. kolu skupine II pobijedila Sloveniju 35-32 osigurala je prvo mjesto u skupini, a Hrvatska je time završila natjecanje na drugom, bez obzira na ishod zadnjeg meča s Mađarskom.

U skupini I je i prije bilo poznato da je Srbija najbolja momčad, dok je Danska pobjedom protiv Švedske 31-24 preskočila i Njemačku i Poljsku, te osigurala polufinale.

Poljska je pobjedom 33-32 protiv Njemačke otvorila šansu za polufinale sebi, ali i Danskoj i Makedoniji. Na kraju je sve završilo slavljem Danaca koji su svoj dio posla obavili bez greške. Svladali su Švedsku 31-24 u utakmici gdje su se odmah na stratu odvojili od suparnika na veliku razliku.

Španjolska je pobijedila Sloveniju 35-32, te je tako sa sve tri pobjede u drugom krugu osigurala nastavak borbe za medalje. Slovenija je vodila većim dijelom utakmice, u drugom periodu nastavka i sa 24-21, ali su Španjolci serijom pogodaka okrenuli ogled i na kraju slavili bez stresova.

U skupini I Srbija je u za sebe rezultatski također nevažnom susretu izgubila od Makedonije 22-19. Pobjedničku momčad predvodio je sjajni bivši igrač Zagreba Kiro Lazarov s 10 golova, dok je kod Srba najefikasniji bio Marko Vujin.

Poznato je i da će polufinale Hrvatska i Srbija igrati u petak  u Beogradu.

EP u rukometu, 5. kolo:

skupina I:

Poljska - Njemačka 33-32

Danska - Švedska 31-24

Srbija - Makedonija 19-22

Redoslijed: 

1. Srbija 7 , 2. Danska 6, 3. Makedonija 5, 4. Njemačka 5, 5. Poljska 5, 6. Švedska 2.

skupina II:

Francuska - Island 29-29

Španjolska - Slovenija 35-32

Hrvatska - Mađarska 24-24

Redoslijed: 

1. Španjolska 9, 2. Hrvatska 7, 3. Slovenija 4, 4. Island 3, 5. Mađarska 4, 6. Francuska 3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pravi HNL raritet u Varaždinu, 15 udaraca u prvih 45 minuta!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pravi HNL raritet u Varaždinu, 15 udaraca u prvih 45 minuta!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Sada imaju novu priliku prenoćiti na prvome mjestu uoči derbija s Rijekom
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem