Sport

Komentari 231

Poljska policija zaustavila 150 Boysa prije ulaza u Varšavu!

Poljska policija zaustavila 150 Boysa prije ulaza u Varšavu!

Bad Blue Boysi krenuli su u Varšavu, a 70 kilometara prije grada zaustavljena su tri autobusa s oko 150 zagrebačkih navijača. Autobusi su čeških registarskih oznaka jer su Boysi u Poljsku ušli iz Češke

Dinamo od 21 sat igra s Legijom iz Varšave drugu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka.

Prva utakmica završila je 1-1, a veća vijest od same utakmice bili su neredi koji su zadesili zagrebački kvart Dubrava. Nekoliko stotina navijača, većim dijelom Dinamovih i manjim poljskih, sukobili su se u tom kvartu.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija zaustavila Boyse

Puno većih ozljeda i nije bilo, a najveći problem bila je materijalna šteta koja je uzrokovana tim neredima.

Bad Blue Boysi krenuli su u Varšavu, a 70 kilometara prije grada zaustavljena su tri autobusa s oko 150 zagrebačkih navijača. Autobusi su čeških registarskih oznaka jer su Boysi u Poljsku ušli iz Češke.

Policija ih je zaustavila i razmatra kako dalje postupiti.

Iako se pričalo o mogućim velikim neredima u Varšavi, stanje u glavnom poljskom gradu i dalje je vrlo mirno te izgreda zasad nema. Valjda će tako i ostati. S obzirom na ogromno osiguranje koje su Poljaci poslali na ulice, velike su šanse da sve zaista tako i bude. Angažirano je čak dvije tisuće policajaca, od čega tisuću interventnih koji paze na red po cijelom gradu, a na stadionu bi trebalo biti još 600 zaštitara.

Najčitaniji članci