Sport

Komentari 71

Poljud će gorjeti: Hajduk je za derbi snizio cijenu svih ulaznica

Poljud će gorjeti: Hajduk je za derbi snizio cijenu svih ulaznica

Umjesto uobičajenih cijena za derbije od 50 kuna za sjever i jug, 70 za istok i 90 za zapad, protiv Osijeka će na Poljud svi osim onih u ložama moći za 30 kuna. Slobodna prodaja kreće u četvrtak

Hajduk je protiv Lokomotive zaustavio niz od pet pobjeda, ali je i dalje na pet bodova od vodećeg Osijeka, koji mu dolazi u goste u zadnjem ovogodišnjem kolu HNL-a na Poljudu (nedjelja, 17.30).

POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukov kalendar za 2022.

Bijeli žele stvoriti što bolji ugođaj pa su za ovu priliku snizili cijene ulaznica. Za sve tribine osim VIP sektora vrijedi 30 kuna, a za djecu do 14 godina pet kuna.

"S obzirom da naši navijači od početka ove sezone ulazu veća sredstva u kupnju ulaznica i plaćanje testova za Covid potvrdu, klub je odlučio ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima kao poklon omogućiti svojim najvjernijima da po sniženim cijenama pohode poljudski stadion i bodre momčad u posljednjoj utakmici ove polusezone", priopćili su iz Hajduka.

Za utakmicu protiv Rijeke krajem kolovoza, primjerice, ulaznica za sjevernu i južnu tribinu stajala je 50 kuna, za istok 70, a za zapad 90 kuna. Iste su cijene bile i za europsku utakmicu protiv Tobola.

Ulaznice su do srijede u prodaji samo za aktivne članove Hajduka uz pravo prvokupa, a od četvrtka idu u slobodnu prodaju.

Hajduk je po kladionicama favorit s koeficijentom oko 2,20 iako nije pobijedio Osječane u zadnjih pet utakmica, dok je na Osijek čak 3,20. Bit će zanimljivo...

Najčitaniji članci