Obavijesti

Sport

Komentari 43

Poljud rasprodan! Nema više ulaznica za Hrvatska - Wales

Poljud rasprodan! Nema više ulaznica za Hrvatska - Wales

Više od 30.000 navijača očekuje se na prvoj utakmici "vatrenih" nakon osvajanja brončane medalje u Katru i na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj

VIDEO

Devet dana nakon početka internetske prodaje nema više ulaznica za prvu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Katru, poljudski spektakl protiv Walesa 25. ožujka od 20.45.

"Sve ulaznice su rasprodane ili su u fazi naplate. Na ovoj stranici se može ponovo pojaviti nešto ulaznica ako netko odustane ili ne plati u zadanom roku", stoji u obavijesti na portalu za ulaznice.

Poljudska publika ispratila je "vatrene" na Svjetsko prvenstvo pobjedom protiv Rusije, a sad će ih prva i pozdraviti nakon osvajanja bronce u Katru. Na tribinama bi se trebalo naći više od 30.000 navijača koji su kupili ulaznice po cijeni od 12 do 30 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Velšani su se žalili na neadekvatne uvjete za gostujuće navijače na stadionu u Splitu, ali Uefa nije naložila promjenu domaćnstva, dok će u HNS-u nastojati ispraviti sve nedostatke. Tri dana kasnije, 28. ožujka u 20.45 Hrvatska će gostovati kod Turske u gradu Bursi u blizini Istanbula, na stadionu koji izvana ima oblik krokodila.

Dostupne i ulaznice za završnicu Lige nacija

U skupini D u kojoj je Hrvatska nalaze se i Armenija i Latvija, a u lipnju će izabranici Zlatka Dalića umjesto kvalifikacija igrati završnicu Lige nacija. Ždrijeb Uefe u polufinalu ih je spojio s Nizozemskom. Ta utakmica igra se na stadionu De Kuip u Rotterdamu 14. lipnja od 20.45. Četiri dana igrat ćemo finale ili treće mjesto s pobjednikom ili poraženim iz drugog polufinala između Španjolske i Italije.

Ulaznice za utakmicu protiv Nizozemske dostupne su po 20, 50, 70 i 120 eura, a predbilježiti se možete na stranicama Uefe do četvrtka, nakon čega će ih sretni dobitnici moći kupiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu