Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ponuda navijačima: Kupite DVD s ispadanjem iz lige!

Ponuda navijačima: Kupite DVD s ispadanjem iz lige!
1

Vodstvo Charlton Athletica ponudilo je navijačima DVD sa svim sekvencama iz katastrofalne prošle sezone. No uvjet je da - unaprijed uplate novac!

VIDEO

U sezoni 2006/07 Charlton Athletic igrao je u Premier ligi. Nije išlo, ispali su iz lige, ali to i nije neka teška katastrofa za ovaj klub. Prošle sezone držali su se u gornjem dijelu tablice drugog razreda engleskog nogometa, a ove godine doživjeli su debakl. Sedam kola prije kraja su zadnji u Championshipu, imaju 14 bodova manje od Plymoutha, posljednjega koji u ovom trenutku drži mjesto koje ostavlja u ligi. Situacija je izgubljena, ali u klubu od nekih tradicija ne odustaju.
Charlton je posljednjih godina na kraju sezone izdavao DVD sa sekvencama iz netom završene sezone. Navijači su uvijek rado kupovali takve DVD-e, ali ove se sezone priča dramatično promijenila. Nitko ne želi gledati jednu od najgorih sezona u povijesti kluba pa su se u klubu dosjetili prilično bizarnog rješenja. Ako žele da DVD uopće krene u izradu, moraju platiti 20 funta! Doista 'sjajna' ponuda za snimke sezone u kojoj njihov klub ispada iz druge lige...
- U ovakvim okolnostima izrada DVD-a nije nešto na čemu bi smjeli biti u financijskom gubitku. Inzistiramo na tome da DVD, ukoliko izađe, bude na visokom standardu, na kojem su naša izdanja bila proteklih desetak godina - rekao je Charltonov direktor razvoja Rick Everitt i dodao:
- Izrada DVD-a nije nimalo jeftin proces.
Nije jeftina ni godišnja ulaznica. A ona je ove sezone navijačima Charltona omogućila isključivo gledanje strave i užasa.
- Snimke najboljih akcija u ovoj sezoni? Ma kakvih najboljih akcija... Bilo bi im bolje da naprave razglednicu s detaljima iz domaće pobjede protiv Crystal Palacea u siječnju, to je jedino dobro što se dogodilo - gotovo podrugljivo kaže 24-godišnji Adam Crosher, jedan od očajnika koji su dio budžeta odvojili za kupnju godišnje ulaznice.
- Znam neke navijače koji skupljaju te DVD-e, ali ne postoji nitko tko je zdravog razuma da bi želio ovo opet gledati - rekao je razočarani Adam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom