Obavijesti

Sport

Komentari 0

Poole zabio za pobjedu dvije i pol sekunde prije kraja, čudesni Damian Lillard ubacio 60 poena

Poole zabio za pobjedu dvije i pol sekunde prije kraja, čudesni Damian Lillard ubacio 60 poena
4

Poole je bio treći strijelac svoje momčadi, a ispred njega su bili Stephen Curry s 34 poena i Klay Thompson s 24. Lillard je ubacio 60 poena, ali je imao i osam asistencija te sedam skokova

VIDEO

U derbiju NBA večeri košarkaši Milwaukee Bucksa svladali su pred svojim navijačima Denver 107-99, s tim da su gosti bili bez svog najboljeg igrača Nikole Jokića u tom susretu.

Izjednačenu utakmicu treća momčad Istočne konferencije dobila je prvenstveno jer je izvela gotovo dvostruko više slobodnih bacanja od suparnika (28-16), a uvjerljivo najčešće na liniju je izlazio Giannis Antetokounmpo koji je pogodio 15 od 22 bacanja. Dvoboj je Giannis završio s 33 poena čemu je dodao i 14 skokova, ali da to nije bila njegova utakmica za pamćenje pokazuje i čak devet izgubljenih lopti.

NBA: Denver Nuggets at Milwaukee Bucks

Jrue Holiday je za domaći sastav ubacio 20 koševa, a Pat Connaughton 19 uz 5-6 za tri poena. Kod Denvera, najbolje momčadi Zapada i ukupno druge u ligi, prednjačio je Aaron Gordon s 26 poena, 14 skokova i četiri asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dvije i pol sekunde prije kraja utakmice Jordan Poole je ubacio koš za pobjedu Golden Statea protiv Memphisa 122-120. S 21 poenom Poole je bio treći strijelac svoje momčadi, a ispred njega su bili Stephen Curry s 34 poena i Klay Thompson s 24. Inače, Curry nije igrao u samoj završnici susreta zbog isključenja.

NBA: Memphis Grizzlies at Golden State Warriors

Na drugoj strani Ja Morant je ubacio 29 uz 12 asistencija, a cijela petorka Memphisa imala je dvoznamenkasti broj koševa, ali nije izbjegla četvrti poraz u nizu.

Nastavljena je pobjednička serija Philadelphije koja je dobila šestu utakmicu u nizu. U ogledu s izraženim napadačkim aktivnostima na obje strane Philadelphia je pred svojim navijačima bila bolja od Brooklyna 137-133. Iznenađujuće prvi strijelac Philadelphije nije bio Joel Embiid već mladi, ali sve bolji Tyrese Maxey s 27 poena te pet asistencija i tri skoka.

Embiid je ubacio 26 poena uz 10 skokova, a James Harden 23 uz sedam asistencija. Netsi iz Brooklyna su i dalje bez Kevina Duranta, a ove večeri odličan je s klupe bio Seth Curry koji je ubacio 32 poena uz 7-10 za tri poena. Kyrie Irving je imao 30 koševa te 10 asistencija.

Šarić u pobjedi Sunsa krenuo u prvoj postavi pa igrao 8 minuta
Šarić u pobjedi Sunsa krenuo u prvoj postavi pa igrao 8 minuta
Bogdanović zabio 25 koševa u porazu Detroit Pistonsa u Parizu
Bogdanović zabio 25 koševa u porazu Detroit Pistonsa u Parizu

LA Lakersima se vratio Anthony Davis u domaćem slavlju 113-104 protiv San Antonija. Ubacio je Davis 21 poen te je imao 12 uhvaćenih lopti, dok je LeBron James bio skok kratak za 'triple-double' učinak, ubacio je 20 poena i imao 11 asistencija, devet skokova, ali i šest izgubljenih lopti.

Portland je na domaćem parketu svladao Utah 134-124, a na tom susretu je briljirao najbolji domaći igrač Damian Lillard. Ubacio je 60 poena, ali je imao i osam asistencija te sedam skokova. Iz igre je gađao 21-29, uz 9-15 za tri poena.

NBA: Utah Jazz at Portland Trail Blazers

Po četvrti put u karijeri Lillard je ubacio 60 poena i više, što je u NBA povijesti još uspjelo Michaelu Jordanu i Jamesu Hardenu. Čak 32 utakmice sa 60 i više poena ima Wilt Chamberlain, a šest takvih predstava Kobe Bryant.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...