Sport

Komentari 10

Popović: Odličan osjećaj! Drago mi je da sam bolja od Shiffrin

Popović: Odličan osjećaj! Drago mi je da sam bolja od Shiffrin

Super sam se osjećala i u Äreu, ali sam tamo radila previše grešaka. Danas sam dobro skijala i nagradila sam samu sebe s postoljem, rekla je hrvatska skijašica

Nabila je samopouzdanje drugim mjestom nakon prve, pa sjajnom vožnjom u drugoj doskijala do prvog postolja u karijeri. Fantastična Leona Popović bila je druga u andorskom Soldeuu, zadnjem slalomu sezone, i hrvatskim ljubiteljima skijanja pružila mnogo razloga za slavlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naravno, oduševljenje nije mogla sakriti. Ne penje se svaki dan na postolje ispred Mikaele Shiffrin.

- Danas prvo postolje, osjećaj je odličan da sam ga podijelila s Petrom i Shiffrin i drago mi je da sam bila bolja od Shiffrin. Super sam se osjećala i to sam i iskoristila - rekla je Popović pa dodala:

- Super sam se osjećala i u Äreu, ali sam tamo radila previše grešaka. Danas sam dobro skijala i nagradila sam samu sebe s postoljem. Samo sam se fokusirala na iste stvari kao u prvoj vožnji i sve je ispalo super.

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom

Dala je i ocjenu sezone.

- Cijelu sezonu smo i Zrinka i ja jako dobre. Odlični rezultati, top 10 i top 5. Zrinka je isto bila na postolju. Super se osjećamo na treninzima, super skijamo i drago mi je da to pokazujemo na utrkama - zaključila je Leona Popović. 

Hrvatska skijašica je cijelu sezonu u najboljih deset skijašica, no uvijek je nedostajao taj iskorak za postolje. Danas je konačno stigao i s ponosom se može reći da se od iduće sezone očekuje još i više.

Najčitaniji članci