Obavijesti

Sport

Komentari 25

Poraz koji zabrinjava: Nijemci pobijedili Hrvatsku u Gružu...

Poraz koji zabrinjava: Nijemci pobijedili Hrvatsku u Gružu...
5

Nakon što su u ponedjeljak s 12-8 savladali reprezentaciju Brazila, danas su naši vaterpolisti neočekivano izgubili od Njemačke 10-9. Poraz je to koji malo zabrinjava

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je u 2. kolu pripremnog turnira pred nastup na Europskom prvenstvu, koje će se od 10. do 23. siječnja održati u Beogradu, od Njemačke sa 9-10 (1-2, 3-4, 3-2, 2-2). Golove za našu reprezentaciju dali su: Sukno, Joković i Vukičević po 2, te Burić, Petković i Lončar po 1. 

Nakon što su u ponedjeljak s 12-8 savladali reprezentaciju Brazila, danas su najbolji hrvatski vaterpolisti u pretposljednjoj utakmici pred odlazak na EP u Beograd neočekivano izgubili od reprezentacije Njemačke. 

Igra odabranika Ivice Tucka protiv reprezentacije, koja objektivno i ne pripada u europski vrh, treba zabrinuti jer su naši reprezentativci loše igrali u obrani, a u napadu su 13 isključenja njemačkih igrača samo u pet navrata uspjeli postići gol. Hrvatska je dobro i prošla jer je njemačka reprezentacija 4,5 minuta prije kraja vodila sa 10-7.

Pobjeda protiv Crne Gore za drugo mjesto

U posljednjoj utakmici pripremnog turnira uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Beogradu, hrvatska vaterpolska reprezentacija je u Dubrovniku pobijedila Crnu Goru rezultatom 7-5 (3-0, 0-1, 3-2, 1-2), ali je ostala bez prvog mjesta. Hrvatska, Crna Gora i Njemačka su okončale turnir sa po šest bodova, pa je odlučivala razlika pogodaka. U takvom raspletu Crna Gora je osvojila prvo mjesto, Hrvatska je druga, dok je Njemačka treća. Posljednji je Brazil Ratka rudića bez boda.

Hrvatsku su do pobjede protiv Crne Gore predvodili Lončar, Joković i Sukno sa po dva gola, dok je Bijač sakupio 11 obrana. U suparničkim redovima najefikasniji je bio Radović s dva gola.

Hrvatska će na EP u Beogradu u prvom krugu natjecanja igrati u skupini A s domaćinom Srbijom, Francuskom i Maltom, a sve reprezentacije izborit će plasman u drugi krug natjecanja u kojem će po prvi put, umjesto dosadašnjih 12 nastupiti 16 reprezentacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...