Obavijesti

Sport

Komentari 19

Porazi Tottenhama i 'svetaca': Oršić opet nije bio ni na klupi

Porazi Tottenhama i 'svetaca': Oršić opet nije bio ni na klupi
3

Posljednji Southampton je bez Mislava Oršića i Duje Ćalete-Cara, koji nisu bili u konkurenciji za nastup, izgubio 1-2 (1-0) na svom terenu od izravnog konkurenta za ostanak Wolverhamptona

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić igrao je do 75. minute za Tottenham Hotspur koji je na gostovanju kod Leicester Cityja pretrpio uvjerljiv 1-4 (1-3) poraz u susretu engleskog prvenstva.

Tottenham je poveo golom Bentancura (14) iz gužve nakon kornera, ali je Leicester ekspresno preokrenuo golovima Mendyja (23) i Maddisona (25) sredinom prvog poluvremena. Iheanacho (45+4) je na samom isteku prvog poluvremena povisio na 3-1, da bi Barnes (82) postavio konačni rezultat.

Premier League - Leicester City v Tottenham Hotspur

Peti Tottenham je tako ostao na 39 bodova, jednim manje, ali sada i uz dvije utakmice više odigrane od četvrtog Newcastle Uniteda koji od 18.30 sati gostuje kod Bournemoutha. Leicester je, pak, skočio na 13. mjesto sa 24 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posljednji Southampton je bez Mislava Oršića i Duje Ćalete-Cara, koji nisu bili u konkurenciji za nastup, izgubio 1-2 (1-0) na svom terenu od izravnog konkurenta za ostanak Wolverhampton Wanderersa. Southampton je nakon prvih 45 minuta imao dovitnu situaciju, vodio je sa 1-0 golom Alcaraza (24) te je imao igrača više na terenu. No, gosti su u nastavku i sa 10-oricom kreirali preokret, Bednarek (72-ag) je nespretnom reakcijom zabio autogol za izjednačenje da bi Joao Gomes (87) odličnim udarcem u završnici osigurao tri boda "vukovima".

Premier League - Southampton v Wolverhampton Wanderers

Wolverhampton je sada 15. sa 23 boda, dok je Southampton ostao na dnu sa samo 15 bodova, odnosno četiri manje od 17. Leeds Uniteda koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Vodeći Arsenal nije uspio slaviti u trećoj utakmici zaredom, ovoga je puta odigrao 1-1 (0-0) na svom terenu s Brentfordom. Domaće je u prednost doveo Trossard (67), a poravnao je Toney (75) iz akcije u kojoj su gostujući igrači u nekoliko navrata plesali po rubu zaleđa.

Premier League - Arsenal v Brentford

Arsenal sad ima 51 bod, šest više od drugog Manchester Cityja koji će u nedjelju igrati protiv Aston Ville. Brentford je osi sa 34 boda.

U prvoj utakmici subotnjeg programa West Ham United i Chelsea su igrali 1-1 (1-1). Goste je u vodstvo doveo Joao Felix (16) pravovremeno utrčavši u kazneni prostor domaćih, a poravnao je Emerson (28) koji je ostao nečuvan na drugoj vratnici nakon duže akcije. Mateo Kovačić zbog ozljede lista nije konkurirao za nastup u momčadi Chelseaja koja je ostala deveta na ljestvici sa 31 bodom, dok je Wrest Ham skočio na 16. mjesto sa 20 bodova, dva više od 18. Evertona koji se nalazi u zoni ispadanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram