Obavijesti

Sport

Komentari 5

I Hrvat proživio dramu golmana Portugala, oživljavali ga 45 minuta: 'Sad se molimo Bogu'

I Hrvat proživio dramu golmana Portugala, oživljavali ga 45 minuta: 'Sad se molimo Bogu'

Nemamo još puno informacija i mogu samo reći da je ovo jako teško za sve nas. Jedino što možemo, jest čekati i moliti se da sve bude dobro, javio nam se Ivan Slišković (29), bivši reprezentativac i igrač Porta

VIDEO

Nema kraja rukometnim šokovima i groznim vijestima. Nova je stigla iz Portugala, s treninga Porta u ponedjeljak kada se iznenada srušio Alfredo Quintana (32), golmanska jedinica i portugalske reprezentacije.

I u njegovom slučaju, kao i u onom našeg Zlatka Saračevića, srce je u pitanju. Portugalski O Jogo došao je do informacije da je ona najveća drama trajala 45 minuta od trenutka inicijalnog rušenja do trenutka kada je pomoću aparata u bolnici S. Joao nesretni Quintana pokazao znakove života za koji se bori u induciranoj komi.

- Nemamo još puno informacija i mogu samo reći da je ovo jako teško za sve nas. Jedino što možemo, jest čekati i moliti Boga da sve prođe dobro - javio nam se kratko Ivan Slišković (29), bivši hrvatski reprezentativac i igrač Porta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Liječnici su i dalje suzdržani oko prognoza koje će postati nešto jasnije nakon prva 24 sata. Ono čega se zasad svi najviše plaše, jesu moguća oštećenja na mozgu budući da se zbog dugog srčanog zastoja pojavio edem i kada splasne, znat će se više.

- Neka mu Bog pomogne - bio je komentar jednog od Portova liječnika.

Portugalac imao srčani na treningu, nalazi se u komi!
Portugalac imao srčani na treningu, nalazi se u komi!

Još u nedjelju Quintana je u pobjedi Porta protiv Aguas Santasa sudjelovao s 14 obrana, što je bila dobra najava za dvoboj Lige prvaka s Meškovim koji se trebao igrati u utorak u Brestu, ali je očekivano na zahtjev Portugalaca odgođen.

2021 IHF Handball World Championship - Main Round Group 3 - Portugal v France

Poruke podrške poslali su i nogometaši Porta koji su jučer navečer pobijedili Maritimo (2-1)...

- Šaljem veliki zagrljaj njegovoj obitelji, svi mi iz Portove obitelji smo uz njih - poručio je trener Sergio Conceicao.

Quintana, koji je rođen u Havani, došao je u Porto 2010. godine, a u reprezentaciji je debitirao 2014. uz 67 nastupa. Sljedeći su trebali uslijediti u Montpellieru sljedećeg mjeseca u kvalifikacijama za Olimpijske igre protiv Hrvatske, Francuske i Tunisa...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu