Obavijesti

Sport

Komentari 34

Poruka Dinamu? Tu je Kopić, a oni dovode potrošene trenere...

Poruka Dinamu? Tu je Kopić, a oni dovode potrošene trenere...
1

Ovog ponedjeljka u emisiji Stadion na HRT-u gotovo da se uopće nije pričalo o sucima. Joška Jeličića zadivio je Belupov trener Željko Kopić za kojeg smatra da je trebao dobiti šansu u nekom većem klubu

VIDEO

Za promjenu se u emisiji Stadion na HRT-u nije pričalo o sucima. Rijeka je u pravoj drami protiv Slavena (3-2) zadržala četiri boda prednosti ispred Dinama, a utakmicu na Rujevici sudio je zagrebački sudac Fran Jović.

- Jović je pokazao da sudi najbolju sezonu u karijeri - rekao je Mateo Beusan, koji praktički nije imao posla u analizi suđenja u ovom kolu.

'Nešto kod Rijeke nije na nivou'

Njegov kolega Joško Jeličić analizirao je Rijekinu igru i zaključio kako se Kekova momčad u posljednje vrijeme dosta muči.

- Rijeka je primila sedam golova u pet utakmica, a u cijelom prvom dijelu sezone primila je osam. Nešto tu nije na nivou. No, igrači Rijeke pokazuju karakter jer se uspijevaju vratiti - rekao je Jeličić i nastavio:

- Mislim da Matjaž Kek premalo rotira igrače. Igrali su puno utakmica i osjeti se manjak agresivnosti što je inače jaka strana Rijeke. Možda Kek ne vjeruje drugim igračima jer Rijeka ima širinu - dodao je.

Jedini detalj s Rujevice o kojem su raspravljali u sudačkom pogledu bio je onaj gol Vešovića za pobjedu.

Neki su tvrdili da je Andrijašević prije toga napravio faul.

- Ma nema govora o prekršaju. Tu nema ništa sporno - kaže Beusan.

'Nije mi jasno kako Savvas može biti kapetan'

Jeličića je iznenadilo kako Slaven ima samo 28 bodova u 25 kola. 

- Po igri, zaslužili su puno više. Željko Kopić radi sjajne stvari i točno se vidi njegov potpis u igri. Čudi me što mu neki sportski direktori u Hrvatskoj ne daju šansu i umjesto njega biraju nekakve potrošene trenere, čast izuzecima - rekao je Jeličić.

- Evo imamo Joana Carrilla koji je to sve tako lijepo objasnio u teoriji, ali dosad nisam vidio ništa od posjeda lopte i igre koju je obećavao. Istra, Osijek i Lokomotiva imali su veći posjed lopte od Hajduka - dodao je Joško kojem nije bilo jasno kako je Carrillo na utakmici protiv 'lokosa' kapetansku vrpcu dao Savvasu.

- Da, to mi stvarno nije jasno.

Na utakmici Lokomotive i Hajduka crveni karton dobio je Marko Futacs.

- Potpuno opravdano. Dva neodgovorna prekršaja, možda je kod drugog bio i prekršaj na njemu, ali to mu ne daje pravo na tako oštar start - zaključio je Beusan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'