Obavijesti

Sport

Komentari 36

Posavec primio 5 golova u 26 minuta, Empoli šokirao Milan

Posavec primio 5 golova u 26 minuta, Empoli šokirao Milan
1

Nakon jučerašnje nevjerojatne utakmice Fiorentine i Intera u kojoj su 'viole' slavile 5-4, Serie A je i danas nastavila pružati spektakl golova. U nedjelju je ukupno palo 25 golova

VIDEO

Puno uzbuđenja donijelo nam je 33. kolo Serie A. Sezona se lomi, momčadi idu 'na nož' i ganjaju pozicije za ostanak u ligi ili Europu. Nakon jučerašnje nevjerojatne utakmice Fiorentine i Intera u kojoj su 'viole' slavile 5-4, Serie A je i danas nastavila pružati spektakl golova. Danas je ukupno palo 25 golova, a zbrojimo li jučerašnjih 14 dolazimo do brojke od 4,875 golova po utakmici. Na bazi osam susreta.

Lazio - Palermo 6-2

Lazio je pobijedio Palermo, koji se polako oprašta od elitnog društva. Sicilijanska momčad je zadnjih sezona uspjevala nekako ostati u prvoligaškom društvu, ali nakon prodaje kluba konačno je dotaknula dno. Palermo je danas primio šest golova od čega pet u prvih 26 minuta (Immobile 8', 10', Keita 21', 24', 26'). Nažalost, na golu je bio naš Josip Posavec.

Jedina momčad koja je prije Lazija uspjela zabiti pet golova u 26 minuta je Juve protiv Fiorentine davne 1938. godine. Palermo je do kraja uspio dati dva gola preko Rispolija (46', 52'), a za konačnih 6-2 zabio je Crecco u 90+1'.

Milan - Empoli 1-2

Za iznenađenje dana pobrinuo se Empoli, koji je pobijedio Milan na San Siru. Momčad Giovannija Martusciella slavila je 2-1 nakon utakmice prepune uzbuđenja. Akcije su sijevale s jedne na drugu stranu, Milan je utakmicu završio s 29 udaraca prema golu Skorupskog od čega je čak 12 išlo u okvir, ali nije uspio slaviti. Mario Pašalić odigrao je cijeli susret za domaćina.

Empoli je zasluženo slavio, imao je barem pet stopostotnih prilika na utakmici, ali samo zahvaljujući izvanrednom Gianluigiju Donnarummi završilo je samo 2-1. S druge strane je briljirao Skorupski tako da se može reći da su golmani bili junaci svojih momčadi. 

Tragičar je bio Suso. Španjolac je u 59. minuti promašio penal prilikom rezultata 1-0 za Empoli. Dotad je jedini gol na susretu dao Mchedlidze u 40. minuti, a brzo nakon promašenog penala stigla je kazna u 67. Za 2-0 i šok zabio je Thiam. Za konačnih 2-1 zabio je Lapadula u 72. Empoli je ovom vrijednom pobjedom pobjegao 18. Crotoneu pet bodova i za sad je bliže ostanku u elitnom rangu dok je Milan propustio približiti se petoplasiranoj Atalanti u lovu na Europu prvi put nakon sezone 2013/14.

Udinese - Cagliari 2-1

Thereau je u 31. minuti promašio jedanaesterac za Udinese, ali je onda u 65. u igru ušao Stipe Perica! I sve riješio! U 70. je pogodio udarcem iz daljine za 1:0, a u 73. je asistirao Angelli za 2:0. Borriello je u 86. smanjio.

Sassuolo - Napoli 2-2

U dramatičnoj utakmici Napoli je kiksao i posrnuo u borbi s Romom za drugo mjesto. Mertens je opet pogodio, u 52. minuti, pa su Berardi u 59. i Mazzitelli u 80. preokrenuli, da bi Milik ušao s klupe i donio barem taj bod Napoliju golom u 84. minuti.

Chievo - Torino 1-3

I tu su svi pogoci pali u drugom poluvremenu: Ljajić u 52. i Zappacosta u 56. pogodili su za 0:2, Pellissier je u 65. smanjio, a Falque u 75. potvrdio pobjedu Torina.

Sampdoria - Crotone 1-2

Shick je doveo Sampdoriju u vodstvo u 21. minuti, preokrenuli su Falcinelli u 67. i Nwankwo u 80. minuti. Budimir i Šimić opet su ostali na klupi domaćina. Može se razumijeti odabir trenera Marca Giampaola. Patrik Schick je najmlađi igrač koji je dao 10 golova ove sezone, a dobio je i nagradu za najboljeg talenta Češke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani