Sport

Komentari 57

Potpisali: Walid Atta te Filip i Dino Škvorc pojačanja Dinama

Potpisali: Walid Atta te Filip i Dino Škvorc pojačanja Dinama

Bivši igrači Varaždina Filip i Dino Škvorc te bivši stoper AIK-a Walid Atta novi su igrači Dinama. Sva trojica potpisali su na pet godina. Atta je dosad bio u Lokomotivi

Dan nakon velike pobjede protiv Neftčija, Dinamo je doveo tri nova igrača. Na pet godina potpisali su bivši igrači Varaždina Filip i Dino Škvorc te bivši stoper AIK-a i Lokomotive Walid Atta.

Ovo je ono o čemu sanja svaki klinac u Hrvatskoj kada počne igrati nogomet - potpisati za Dinamo. Naravno, vjerujem u sebe i svoje mogućnosti te se planiram izboriti za minutažu i tako pomoći Dinamu u osvajanju novih trofeja te što boljem europskom rezultatu - rekao je 21-godišnji Dino Škvorc za službene stranice Dinama.

Dino je stoper te je prošle zime bio čak na probi u Celticu, a i ovog ljeta spominjao se njegov mogući transfer u škotski klub što dovoljno govori o njegovim kvalitetama.

Njegov prezimenjak Filip (19) igra u napadu i za početak će na posudbu u Lokomotivu.

- S obzirom da sam mlad igrač potreban mi je kontinuitet igara koji ću lakše dobiti u Lokomotivi. Vjerujem kako će me dobre igre u dresu Lokosa ubrzo vratiti u Maksimir.

Treće pojačanje dana je Walid Atta (24), švedski stoper koji je iako relativno mlad, skupio dovoljno iskustva igrajući za švedski AIK, a triput je nastupio i za mladu reprezentaciju Švedske. U Zagreb je preselio prošle godine, a do kraja sezone proveo je na posudbi u Lokomotivi.

- Znam u kakav sam klub došao, neko vrijeme sam u Hrvatskoj i znam kakvi su kriteriji u Dinamu. Isto tako, vjerujem u sebe i želim se izboriti za što više minuta - zaključio je Atta.

Najčitaniji članci