Obavijesti

Sport

Komentari 11

Potpisao i modri bombarder iz LP mladih: Takvih nema puno

Potpisao i modri bombarder iz LP mladih: Takvih nema puno
1

Ove godine čak je 15 igrača s Dinamom potpisalo ugovor do 2022.! Danas još dva talenta, Ivan Božić i Domagoj Pavičić. Kakav zalog za budućnost...

VIDEO

Dinamo nastavlja priču s potpisivanjem novih ugovora svojih talenata; danas su u Maksimiru vjernost modrima produljili Domagoj Pavičić i Ivan Božić. Obojica su s Dinamom potpisali do 2022. godine, te bi u budućnosti (Pavičić je i u sadašnjosti) trebali biti važne vedete modrih u pohodu na kvalitetne rezultate.

Nove ugovore s hrvatskim prvakom tako su u 2017. godini potpisali Soudani, Ćorić, Benković, Knežević, Soldo, Livaković, Moro, Sosa, Lovren, Hodžić, Gojak, Fintić i Šemper, sada su to napravili još Pavičić i Božić, dok je u ljeto 2016. godine potpisao i Dani Olmo. Jednostavnije, gotovo čitav Dinamo produljio je ugovore sa svojim klubom!

Domagoj Pavičić je već etablirani pojedinac, on je trenutna zvijezda i klasa Dinama, još kad sam bio šef omladinske škole, on je sazrijevao. Znam njegove kvalitete i karakter, drago mi je što potpisao s nama - rekao je sportski direktor Romeo Jozak, pa dodao:

- Tu je i Ivan Božić. Danas su sve veći zahtjevi, pa je teško naći centralnog napadača s takvim mogućnostima. Doveli smo ga iz Vinkovaca, pokazao je da vrijedi, pa nam je drago što smo i njega zadržali u klubu. Ovime pokazujemo ideju da na mladim igračima želimo zadržati našu kvalitetu.

Riječ su dobili i igrači...

- Nisam ni trenutak dvojio kad su mi ljudi u klubu predložili novi ugovor, ovo je moj grad, moj klub, živim za Dinamo. Dapače, ovo mi je veliko priznanje, na meni je da svojim igrama, već na Rujevici vratim ljudima iz kluba na ukazanom povjerenju. Spremamo se za tu utakmicu, ako treba, poginut ćemo na terenu. Vjerujem u sebe i dečke, svi smo uvjereni kako ćemo osvojiti tri boda - poručio je Domagoj Pavičić.

Javio se i Ivan Božić, jedan od mvodećih strijelaca Lige prvaka mladih ove sezone:

- Sretan sam, ovo nije mala stvar. Dinamovac sam odmalena, drago mi je što sam dio plave obitelji, vjerujem da ću još dugo biti tu. Vjerujem da ću se uskoro vratiti na travnjak, no sada je prioritet moj oporavak od ozljede. Čim dobijem priliku, dat ću sve od sebe. Kada trener odluči, ja ću biti spreman - rekao je Božić, pa nastavio:

- Zahvaljujem klubu koji vjeruje u mene. Moj oporavak? Glavni uzrok moje ozljede (pubična kost) je riješen, sada polako ulazim u treninge. Ne, nisam siguran hoću li zaigrati ove sezone.

I za kraj, opet Romeo Jozak:

- Još ima igrača s kojima ćemo potpisati ugovore, ali nećemo sada otkrivati svoje ideje i tajne. Naš glavni resurs je nogometna škola, a kada se pojavi neki kapitalac poput Soudanija, to nam je dodatni bonus. I važna karika u željenoj priči da imamo prevagu u europskom dvobojima. Ali, budite sigurni, ovakve će stvari (potpisivanja ugovora) biti u Maksimiru česte pojave - završio je Jozak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju