Obavijesti

Sport

Komentari 90

Mamićev udar! Skupština predložila Antolićevu smjenu

Mamićev udar! Skupština  predložila Antolićevu smjenu

Antolić još nije 'bivši', ali cijela situacija se može promijeniti iz dana u dan. Konačnu odluku mora donijeti izvršni odbor Dinama te je veliko pitanje na čijoj će oni biti strani.

VIDEO

Dok hrvatska nogometna reprezentacija radi čudo u Katru, u Dinamu se događa - kaos. Borba oko dvije strane, jedne koja stoji iza člana uprave Krešimira Antolića, a druga koja čuva leđa Zdravku Mamiću, svakim je danom sve jača i borba za prevlast u Maksimirskoj 128 ne staje. 

Pokretanje videa...

Dinamo i SP 00:55

Dinamo je večeras napravio veliki božićni domjenak na Trgu bana Josipa Jelačića u Johanu Francku, a za to vrijeme dok su gosti jeli i pili, u Maksimiru se odvijala prava drama. Situacija nikad nije bila ovakva, a zbog iste skoro da su se pištolji vadili. 

Skupština Dinama tako je na red dovela pitanje hoće li Antolić i dalje biti član uprave hrvatskog prvaka ili su njegovi dani u Maksimiru odbrojani. 

Kako saznajemo, 40 od 67 skupštinara okrenula je palac dolje Krešimiru Antoliću, a grupa ljudi predvođena Miroslavom Rožićem stala je obranu Zdravka Mamića. Podsjetimo, Mamić je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama te je izvan dohvata hrvatskog pravosuđa.

Zagreb: Krešimir Antolić dao izjavu nakon odlaska Nenada Bjelice s Dinamove klupe

I sada kreće velika pravna zavrzlama. Antolić još nije 'bivši', ali cijela situacija se može promijeniti iz dana u dan. Skupština je dala prijedlog prema izvršnom odboru da se makne Krešimir Antolić, ali sada je loptica na njihovom terenu i konačnu odluku mora donijeti izvršni odbor Dinama te je veliko pitanje na čijoj će oni biti strani. 

Kada će ta odluka biti konačna i kada će dospjeti u javnost još nije poznato. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'