Obavijesti

Sport

Komentari 35

Potukli se nakon utakmice Hajduka i Tehničara: Policija je privela petoricu mladića...

Potukli se nakon utakmice Hajduka i Tehničara: Policija je privela petoricu mladića...

Fešta se nakon utakmice nastavila u obližnjem šatoru. Širio se miris hrane, alkoholnog napitka bilo je na hektoliktre, a nažalost, policija je zabilježila i incident kojem je kumovalo pretjerano konzumiranje alkohola

VIDEO

Cvetkovec je maleno selo u Podravini sa svega 150 žitelja, no u srijedu je to bila prava fešta na kojoj se skupilo više od 4500 ljudi koji su se natiskali uz ograde, nagurali na montažne tribine, smjestili na obližnjem brdu. Sve kako bi pogledali utakmicu.

I Hajduk je imao više od 500 svojih navijača koji su sve začinili bakljadom. Nije više niti iglica stala. Cvetkovec je na jedan dan postao središte županije. Ma i više od toga. 

Hajduk je u sjajnoj atmosferi slavio 5-1 protiv petoligaša Tehničara i lakoćom prošao u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa. No, nikome rezultat nije bio pretjerano bitan. Jedan od najvećih hrvatskih klubova stigao je u selo pa je to trebalo i proslaviti. 

Rasinja: 1/16 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa, NK Tehničar - HNK Hajduk

Fešta se nakon utakmice nastavila u obližnjem šatoru. Širio se miris hrane, alkoholnog napitka bilo je na hektoliktre, a nažalost, policija je zabilježila i incident kojem je kumovalo pretjerano konzumiranje alkohola.

Rasinja: Sve je spremno za utakmicu 1/16 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa, Tehničar - Hajduk

Kako piše ePodravina, oko 21.30 došlo je do tučnjave pijanih mladića. Trojica u dobi od 20 godina, jedan 21-godišnjak i jedan 23-godišnjak napali su 19 i 24-godišnjaka. Tučnjavu je pokrenuo jedan od 20-godišnjaka, koji je napao 24-godišnjaka, nakon čega su se u tučnjavu uključili i svi ostali, piše navedeni portal.

Rasinja: 1/16 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa, NK Tehničar - HNK Hajduk

Policija je privela petoricu te ih držala u svojim prostorijama dok se nisu otrijeznili. Protiv njih će podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda u Koprivnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Pjaca zabio iz penala,   'modri' tražili crveni karton za Selahija
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Pjaca zabio iz penala, 'modri' tražili crveni karton za Selahija

Bivši igrač 'modrih' pogodio je u gornji desni kut iz penala kojeg je skrivio Pierre-Gabriel na Pašaliću. Taj udarac vjerojatno ni dva golmana ne bi obranila... Suigrači su ga brzo zagrlili, a Pjaca nije proslavio gol
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti