Sport

Komentari 3

Potvrdili spektakl: Joshua brani titule na stadionu Tottenhama!

Potvrdili spektakl: Joshua brani titule na stadionu Tottenhama!

Riječ o najmodernijem sportskom stadionu u Velikoj Britaniji koji je službeno otvoren u travnju 2019., a u njega je utrošeno nešto manje od 900 milijuna eura

Prošlog su tjedna završeni svi dogovori, borci i njihovi predstavnici su se namirili. Sve je spremno za spektakl između Anthonyja Joshue i Oleksandra Usyka. Već smo znali da će se borba održati 25. rujna, a organizator meča, Matchroom Boxing, objavio je da će spektakl odviti na stadionu Tottenhama!

Riječ o najmodernijem sportskom stadionu u Velikoj Britaniji koji je službeno otvoren u travnju 2019., a u njega je utrošeno nešto manje od 900 milijuna eura. Službeni naziv stadiona je "Tottenham Hotspur Stadium", no to ne bi trebalo ostati tako, već se traži sponzora po kojemu će onda nositi ime. 

Tribine stadiona primaju 62 tisuće ljudi, a dosadašnji rekord posjećenosti gotovo sigurno će biti oboren budući da će navijača biti i "terenu". 

Ukrajinskom boksaču i neprikosnovenom prvaku lakoteške kategorije bit će treći meč u najtežoj boksačkoj kategoriji, a u njemu će pokušati Joshui oduzeti IBF, WBO i WBA titule.

Britanac, s druge strane, ima puno više toga za izgubiti. On je praktički sve dogovorio s Tysonom Furyjem koji će ranije ipak morati odraditi posljednji meč iz trilogije s Deontayem Wilderom

Joshua se posljednji put put borio u prosincu prošle godine kada je nokautirao Kubrata Puleva na Wembleyju.

 

Najčitaniji članci