Obavijesti

Sport

Komentari 3

Potvrdili spektakl: Joshua brani titule na stadionu Tottenhama!

Potvrdili spektakl: Joshua brani titule na stadionu Tottenhama!

Riječ o najmodernijem sportskom stadionu u Velikoj Britaniji koji je službeno otvoren u travnju 2019., a u njega je utrošeno nešto manje od 900 milijuna eura

Prošlog su tjedna završeni svi dogovori, borci i njihovi predstavnici su se namirili. Sve je spremno za spektakl između Anthonyja Joshue i Oleksandra Usyka. Već smo znali da će se borba održati 25. rujna, a organizator meča, Matchroom Boxing, objavio je da će spektakl odviti na stadionu Tottenhama!

Riječ o najmodernijem sportskom stadionu u Velikoj Britaniji koji je službeno otvoren u travnju 2019., a u njega je utrošeno nešto manje od 900 milijuna eura. Službeni naziv stadiona je "Tottenham Hotspur Stadium", no to ne bi trebalo ostati tako, već se traži sponzora po kojemu će onda nositi ime. 

COVID-19 vaccinations in London

Tribine stadiona primaju 62 tisuće ljudi, a dosadašnji rekord posjećenosti gotovo sigurno će biti oboren budući da će navijača biti i "terenu". 

Joshua dobio novog protivnika: Borit će se s Usikom u rujnu!
Joshua dobio novog protivnika: Borit će se s Usikom u rujnu!

Ukrajinskom boksaču i neprikosnovenom prvaku lakoteške kategorije bit će treći meč u najtežoj boksačkoj kategoriji, a u njemu će pokušati Joshui oduzeti IBF, WBO i WBA titule.

Oleksandr Usyk v Tony Bellew - Manchester Arena

Britanac, s druge strane, ima puno više toga za izgubiti. On je praktički sve dogovorio s Tysonom Furyjem koji će ranije ipak morati odraditi posljednji meč iz trilogije s Deontayem Wilderom

Wilder i Fury bez treptanja! Pet i pol minuta stajali su oči u oči
Wilder i Fury bez treptanja! Pet i pol minuta stajali su oči u oči

Joshua se posljednji put put borio u prosincu prošle godine kada je nokautirao Kubrata Puleva na Wembleyju.

Heavyweight World Title Fight - Anthony Joshua v Kubrat Pulev