Obavijesti

Sport

Komentari 12

Pouzdani Woj prenosi: Benderu novih 10 dana za dokazivanje!

Pouzdani Woj prenosi: Benderu novih 10 dana za dokazivanje!
1

Kako tvrdi pouzdani NBA novinar Adrian Wojnarowski, Dragan Bender (22) potpisat će novi desetodnevni ugovor s Golden State Warriorsima. Trener Kerr već je isticao da bi mu volio dati novi ugovor

VIDEO

Baš volim Dragana. Mlad je, a ima veliki potencijal. Vidjet ćemo kako će se okolnosti razvijati. Ja bih sigurno volio dati mu bar još deset dana ako je ikako moguće, ali odluka je na klubu, rekao je trener Warriorsa Steve Kerr (54), a njegova želja o ostanku Dragana Bendera u dresu momčadi iz San Francisca najvjerojatnije će biti izvršena.

Tako prenosi Adrian Wojnarowski, jedan od najpouzdanijih NBA insidera koji ističe da će hrvatski košarkaš bar još deset dana nositi dres Warriorsa.

- Dragan Bender će potpisati drugi desetodnevni ugovor s Golden Stateom, rekao je izvor lige za ESPN - napisao je na svom Twitter profilu Woj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Dragan bender 00:13

Momčad iz San Francisca u žestokom je problemu s ozljedama i izostancima, pa će tako naš košarkaš dobiti još jednu priliku za dokazivanje kako zaslužuje nešto više, a ne samo desetodnevni ugovor. Warriorsi su jako tanki pod košem. Green je propustio pet od zadnjih šest utakmica, a Kevin Looney nije igrao na zadnje dvije. Nakon dužeg oporavka u sastav se vraća jedan od najboljih igrača lige i vjerojatno najbolji šuter u NBA povijesti, veliki šampion Steph Curry s kim bi Bender zasigurno volio zaigrati.

NBA: Golden State Warriors at Denver Nuggets

U dresu Warriorsa Bender je dosad odigrao šest utakmica. U prosjeku je na terenu bio 23.3 minute, a zabijao je 7.5 poena uz 6.3 skoka i 1.8 asistencija. 

- Nije taj dečko bez veze bio četvrti izbor drafta. A u ovih deset dana sa nama zorno je pokazao kako mu treba samo malo povjerenja i šansa i može napraviti jako puno jako dobrih stvari za nas. Pomogao nam je da dođemo do dvije pobjede u ovoj sezoni u kojoj ako se nečega nismo nauživali onda su to pobjede. Borac je, natjecatelj. Bender je NBA budućnost i meni se taj igrač baš sviđa - jasno je i glasno Steve Kerr rekao što misli o Benderu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu