Obavijesti

Sport

Komentari 51

Zlatna Sandra: Drago mi je što sam najtrofejnija dinamovka

Zlatna Sandra: Drago mi je što sam najtrofejnija dinamovka
8

Zlatna hrvatska olimpijska Sandra Perković puna dojmova vratila se iz Londona. Na Plesu su je dočekali obitelj, prijatelji i kolege iz atletskog kluba 'Dinamo Zrinjevac'

VIDEO

Slavlje pa lov na 'dupliće'

- Ha, ha, ne znam jesam li najtrofejnija dinamovka, ali drago mi je da sam donijela zlatnu medalju za svoj klub Dinamo, rekla je Sandra sletjevši u Zagreb.

A zagrebački Dinamo ugostit će je na večerašnjoj utakmici protiv Sheriffa, odmah nakon dočeka u njezinoj Dubravi.

- Hvala svima koji su bili uz mene, bez vas ne bi bilo medalje - rekla je Sandra ponosno pokazujući londonsko zlatno odličje.

Na carini ju nije prijavljivala...

- Spremila sam je u torbu, nitko je nije ni vidio.

Nakon dvostrukog naslova europske prvakinje sada ima i olimpijsko zlato. Preostaje još samo svjetski naslov.

- Prošle godine ostala sam bez njega, ali 2013. neće mi pobjeći. A onda mi preostaje samo duplanje naslova, ali zašto ne bi imala koji 'duplić' - najavila je Sandra.

Uz nju je na Plesu cijelo vrijeme bio njezin 75-godišnji trener, neuništivi, Ivan Ivančić.

Na pitanje da li se vidi u Riu ( Olimpijske igre, op.a.) odgovorila je Sandra:

- Vidjet ćemo se sigurno ako novinari budu tamo. Nas dvoje smo sigurni! - rekla je Sandra, zaglila majku i oćuha, uzela u naručje svog psića Princa i odjurila prema Dubravi.

Sletjela je 'zlatna' Sandra 

Osvajačica prve zlatne medalje za Hrvatsku na Igrama u Londonu, Sandra Perković, danas oko 17 sati vratila se u Zagreb. Doček za hrvatsku diskašicu sprema se najprije na zagrebačkom aerodromu Pleso, a potom će se proslava preseliti u Dubravu.

Sprema se slavlje u Dubravi

Nakon Martine Zubčić prije četiri godine, zagrebačka Dubrava dobila je i svoju drugu olimpijku s medaljom. Sandra Perković uzela je prvu hrvatsku zlatnu medalju u Londonu, malo proslavila, družila se s obitelji i prijateljima, a danas se vraća u domovinu.

Zrakoplov sa Sandrom Perković u zračnu luku Pleso trebao bi sletjeti oko 16.20 sati. Nakon što se ondje kratko obrati navijačima i odradi sve potrebne procedure napokon će krenuti prema obiteljskoj kući u Dubravi.

- Proslavu i doček s transprarentima ćemo joj organizirati pred kućom. Nakon toga slavlje nastavljamo u susjednoj pivnici - rekla je za Večernji list vlasnica pivnice u kojoj će biti organizirano slavlje za Sandru.

Susjedi i prijatelji napokon će moći uživati u druženju sa svojom zlatnom olimpijkom. Ne treba sumnjati da će doček i ovaj put biti spektakularan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!
PSG - BORUSSIA 0-1

Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!

Parižani su u prvom poluvremenu 'pleli mrežu', ali nisu uspjeli zabiti gol te ih je za to stigla kazna u nastavku. Probudili su se domaći nogometaši i napadali, ali sve su lopte završile na okviru, a ne u mreži