Obavijesti

Sport

Komentari 1

PPD zadnji put u Ligi prvaka kod kuće: Uspjeli smo vratiti publiku

PPD zadnji put u Ligi prvaka kod kuće: Uspjeli smo vratiti publiku
5

Kao i uvijek, sve je na nama. Vjerujemo u sebe, vjerujemo da možemo pružiti dobar otpor i vjerujemo da imamo kvalitetu za nadmetati se s Magdeburgom koji je svakako u ovoj utakmici favorit, kaže Goluža

VIDEO

Ispred rukometaša PPD Zagreba posljednja je domaća utakmica u skupini Lige prvaka, ogled protiv Magdeburga u srijedu u 20.45 sati u Areni Zagreb.

Pokretanje videa...

Sporne situacije Zagreb-Nexe VIDEO

Do kraja natjecanja po skupinama hrvatski prvak će imati još tri utakmice: domaću protiv Magdeburga u srijedu, gostovanje u Danskoj protiv GOG Handbold 1. ožujka, te odgođeni susret u Portugalu protiv Porta, za koji još nije poznat novi termin.

PPD Zagreb uoči 13. kola ima osam bodova i drži šesto mjesto, posljednje koje vodi u play-off za plasman u četvrtfinale. Poljska Wisla Plock je stepenicu niže s bodom manje i utakmicom više. Posljednji, osmi, je Porto s tri boda i susretom manje.

S druge strane Magdeburg je drugi sa 16 bodova, koliko ima i Telekom Veszprem na trećem mjestu. U vodstvu je PSG sa 20 bodova. Podsjetimo, prve dvije ekipe izborit će direktan plasman u četvrtfinale, iduće četiri ekipe idu u play-off, a za zadnja dva kluba u skupini završava europska priča.

- Potpuni je fokus na utakmici s Magdeburgom. Sve što se dogodilo u zadnjih tjedan dana sada je iza nas i cilj je pripremiti se te dati apsolutno sve od sebe - kazao je trener PPD Zagreba Slavko Goluža pa nastavio:

Susret EHF Lige prvaka između PPD Zagreba i PSG-a

- Moramo biti fanatični u obrani i koncentrirani svih 60 minuta. Njihov roster je malo promijenjen uslijed nekoliko ozljeda i ulaznih transfera međutim sve su to sjajni igrači. Kao i uvijek, ponavljam da je sve na nama. Vjerujemo u sebe, vjerujemo da možemo pružiti dobar otpor i vjerujemo da imamo kvalitetu za nadmetati se s Magdeburgom koji je svakako u ovoj utakmici favorit na papiru međutim, mi na teren sigurno nećemo izaći s bijelom zastavom.

Ulaznice za utakmicu protiv Magdeburga su besplatne i mogu se podići na blagajni Arene Zagreb na dan utakmice (srijeda) od 18:45 sati.

Zagreb: Susret EHF Lige prvaka, PPD Zagreb - Orlen Wisla Plock

- Za početak bih htio reći kako mi je drago bilo vidjeti onoliki broj ljudi na tribinama protiv momčadi Paris Saint-Germaina u prošlom kolu. Od mog dolaska u klub cilj je, osim naravno napredovati rezultatski, bio i vratiti ljude u dvoranu i mislim da smo u tome uspjeli usporedimo li posjećenost utakmice protiv PSG-a sa onom protiv GOG-a u prvoj domaćoj utakmici ove sezone - naglasio je rukometaš Timur Dibirov (39) i zaključio:

- Što se Magdeburga tiče, riječ je o vrhunskoj momčadi. Prve utakmice ove sezone se sjećam jer sam tada pretrpio ozljedu glave. Moramo biti fokusirani, smanjiti tehničke pogreške i odigrati najbolje što znamo ako želimo stići do novih bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...