Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pranjićevi ispali, predsjednik je raspustio klub! 'Pola zaposlenih ima problema s alkoholom...'

Pranjićevi ispali, predsjednik je raspustio klub! 'Pola zaposlenih ima problema s alkoholom...'

"Dopustio sam da igrački kadar živi pod strahom od utakmica, da treneri po parkinzima bježe i ne javljaju se tjednima, da se rade eksperimenti s igračkim i stručnim kadrom, da moram spašavati njihovo psihičko stanje"

VIDEO

Tuzlanska Sloboda ispala je u nedjelju iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, trener Danijel Pranjić nije uspio u deset utakmica održati klub iznad vode, a predsjednik upravnog odbora Elmir Šećerbegović napravio je radikalan potez.

Otpustio je gotovo sve zaposlenike u klubu osim samoga sebe!

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Želio bih se ovim putem javno ispričati navijačima i simpatizerima FK Slobode za rezultatski fijasko koji smo doživjeli u ovoj sezoni. Ovo govorim prvenstveno jer će se, poznavajući naš mentalitet, odgovornost prebacivati s jednog na drugog. Igrači će reći da financijski nisu bili situirani, struka da nije imala kvalitete u igračkom kadru i uvjete za treniranje, sportski sektor da nije raspolagao s dovoljno velikim budžetom, dok će ostali slegnuti ramenima i reći: pa dobro, dali smo sve od sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Međutim ovom im prilikom želim pomoći i poručiti da ja kao predsjednik neću tražiti krivnju u njima ni tražiti njihovu odgovornost jer sam ja kao najodgovornija osoba dopustio sve gore navedeno. Također, dopustio sam da igrački kadar živi pod strahom od utakmica, da treneri po parkinzima bježe i ne javljaju se tjednima, da pola radne zajednice ima problema s alkoholom, da se rade eksperimenti s igračkim i stručnim kadrom, da moram spašavati njihovo psihičko stanje onemogućavanjem komentiranja klupskih objava na društvenim mrežama.

Zbog svega navedenog moram snositi odgovornost, pogotovo kad sam već prije godinu i šest mjeseci primijetio te pojave, a ostao sam i dalje dio te priče. Treba napomenuti da krivce za današnji scenarij ne treba tražiti u očito dogovorenom posljednjem kolu Premijer lige BiH (tko imalo prati nogomet, neka pregleda snimke), a pogotovo ne u momčadi Željezničara čiji su igrači i navijači dostojanstveno predstavili svoj klub. Sami smo se doveli u ovu situaciju, koja traje posljednjih godina, pa krivimo sve i svakoga osim sami sebe.

Bivši 'vatreni' ispao iz lige pa gotovo zaplakao: Nisam došao bježati, sami smo za ovo krivi
Bivši 'vatreni' ispao iz lige pa gotovo zaplakao: Nisam došao bježati, sami smo za ovo krivi

Na kraju, navijačima koji su u posljednjim kolima i osim razočaranja pokazali ljubav prema klubu puno hvala. Vrhunac je bio danas i neka se nitko ne usudi reći da nismo imali podršku.

Zbog svega navedenog večeras sam napravio ono što sam trebao još prije dvije godine. Potpisao sam raskide ugovora sa svim stručnim osobljem, kompletnim sportskim sektorom, generalnim direktorom, tehničkim sektorom i većim dijelom radne zajednice koja je svojim radom, odnosno neradom aktivno doprinosila ovakvom stanju.

Na kraju i najvažnije, predao sam svoj mandat natrag klupskoj skupštini koja će ocijeniti moj i rad Upravnog odbora. Molim vas, primite moju duboku ispriku."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub