Obavijesti

Sport

Komentari 1

Pratite Davis Cup 2018 uz Viber s Ljubičićem i Marcanom

Pratite Davis Cup 2018 uz Viber s Ljubičićem i Marcanom
1

Viber na dan zatvaranja Davis Cupa za najvatrenije fanove pokreće i zajednički hrvatsko-francuski community u kojem ekskluzivno gostuju Ivan Ljubićić i Dino Marcan.

VIDEO

Zaljubljenici ste u bijeli sport i strastveno pratite uspjehe naših svjetskih teniskih zvijezda? Viber je povodom nadolazećeg finala Davis Cupa 2018 u Lilleu (23. - 25. studenog) između Hrvatske i Francuske otvorio poseban Viber community Gem set meč! u kojem možete pratiti najvažnija događanja, vijesti, ekskluzivne komentare stručnjaka, behind-the-scene informacije i ostale zanimljivosti oko finala Davis Cupa. Zanima vas kakve su šanse da naš tim obrani naslov iz 2005.? Pridružite se Viberovom teniskom communityju putem ovog linka.

Ekskluzivni ambasadori i moderatori Viberovog prvog svjetskog teniskog communityja Gem, set, meč! bit će proslavljeni hrvatski trener, menadžer i bivša ATP zvijezda Ivan Ljubičić, kao i bivši ATP profesionalac i medijski komentator Dino Marcan. Tijekom tri tjedna uvoda u finale najstarijeg svjetskog natjecanja nacionalnih timova, svakodnevno će donositi svoje komentare, razmišljanja, mišljenja i stručnu analizu događanja iz Davis Cupa i teniskog svijeta, a sve u zanimljivoj i bogatoj debati, ekskluzivno na Viberu.

Ivan Ljubičić jedan je od najboljih hrvatskih tenisača svih vremena, te je trenutno glavni trener Rogera Federera, najuspješnijeg tenisača u povijesti tenisa, kao i menadžer jedne od najvećih mladih zvijezda u usponu svjetske teniske scene, člana hrvatskog Davis Cup tima, Borne Čorića. Ivan Ljubičić će Gem, set, meč! communityju javno komentirati teniska događanja nakon više od tri godine medijske šutnje. Za pratitelje communityja ponudit će svoje viđenje teniskih mečeva, i to kroz svoje jedinstveni i studiozni pristup.

Dino Marcan bivši je ATP igrač, službeni ATP Tour Practice partner najvećim imenima iz tenisa, službeni izvjestitelj s ATP turnira te službeni izvjestitelj za Hrvatsku radioteleviziju za nadolazeće finale Davis Cupa. Njegovo dragocjeno poznavanje teniskih tema na i van terena, iskustvo u igri i radu s najvećima i prepoznatljiv komentatorski stil pratiteljima i sugovornicima u Viber communityju pružit će obilje najzanimljivijeg sadržaja u kojem će uživati na redovitoj bazi.

Do finala Davis Cupa imamo još tri tjedna tijekom kojih će Ivan Ljubičić i Dino Marcan biti prisutni na ATP Next Gen finalu u Milanu te na ATP London World Tour Finalsima.

Francuzima, koji su branitelji naslova iz 2017., ovo će biti 19. finale, u kojem će ih na slavnom stadionu Pierre Mauroy u Lilleu bodriti 30.000 žestokih navijača. Našim tenisačima je ovo treći pokušaj osvajanja toliko željenog trofeja i polažu velike nade u pobjedu, nakon što im je posljednji put izmakao iz ruku. Ivan Ljubičić i Mario Ančić donijeli su Hrvatskoj pehar 2005. protiv Slovačke u Bratislavi, dok Marin Čilić, Ivo Karlović i Ivan Dodig nažalost nisu uspjeli pobijediti Argentinu pred domaćom publikom 2016. u zagrebačkoj Areni.

Nakon uspjeha zajedničkog hrvatsko-francuskog communityja tijekom Svjetskog prvenstva 2018., gdje je više od 30.000 strastvenih fanova iz obje zemlje zajedno navijalo i komentiralo utakmice još dugo

nakon što je Francuska osvojila prvenstvo, Viber vam pruža novu šansu navijati za svoj tim. Na posljednji dan Davis Cupa, 25. studenog, Viber će pokrenuti poseban community u kojem će se družiti francuski i hrvatski ljubitelji tenisa - u njemu će se moći navijeti za hrvatski tim i podržati ih na putu do vrha!

Zahvaljujući alatu za prevođenje, koji je jedan od najnovijih Viberovih dodataka, korisnici obje zemlje moći će komunicirati bez jezičnih ograničenja - jednostavnim dugim klikom na tekst poruke nudi se opcija automatskog prevođenja na jezik na kojem pratitelj koristi Viber.

Za strastvene ljubitelje tenisa, Viber je također osmislio i poseban teniski sticker paket kojeg možete preuzeti na ovom linku te poseban bot. Pridružite se Viber communityju Gem, set, meč!, pratite vijesti i komentare koje objavljuju Ivan Ljubičić i Dino Marcan te podržite naše tenisače na putu do Davis Cup pehara!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom