Obavijesti

Sport

Komentari 77

I Čačić otišao s Eura: Izbornik ide na sprovod Srninom ocu...

I Čačić otišao s Eura: Izbornik ide na sprovod Srninom ocu...
5

Poznavajući kapetana, bit će spreman za Češku, rekao je Ante Miše, koji je bio na "presici" jer je izbornik otišao na sprovod Srninom ocu koji je umro nakon utakmice protiv Turske

VIDEO

Delegacija HNS-a na čelu s izbornikom Antom Čačićem danas je otišla na sprovod u Metković. Vratit će se navečer, rekao je glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak uoči početka "presice" iz Deauvilla.

Pred mikrofone, dan nakon velike pobjede protiv Turske, izašao je trener Ante Miše. 

Luka je doktor nogometa

- Luka je jučer doktorirao. To je doktor nogometa i svi mu moramo skinuti kapu. Pokazao je da je vođa ove generacije i da ćemo s njim, ako ostane na takvom nivou, napraviti veliki rezultat - rekao je Ante Miše i dodao:

- Skautirali smo tursku reprezentaciju i pogodili skoro u svemu. Jedina stvar je da nismo realizirali šanse koje smo stvorili. A bilo ih je. No dobro, to i nije kritika. Turci do 90 minute nisu imali pravu šansu. Zadovoljni smo. Odigrali smo na visokom nivou. 

Pokretanje videa...

07:58

Hrvatsku u petak čeka Češka.

- Skautirali smo ih, u srijedu imamo prezentaciju. Česi su ozbiljniji od Turske, uostalom, bili su ispred njih u skupini. Imaju jednu pravu zvijedu, Rosicky, ovi ostali su diciplinirani, svi se vraćaju, rade brze prekršaje nakon izgubljene lopte.

- Hoćemo li imati problema? To zavisi samo o nama. Nećemo kalkulirati, s pobjedom smo sigurni u drugom krugu, a bod otvara nekakve kalkulacije - rekao je Miše i dodao:

- Utakmica protiv Turske pokazala je da smo pogodili u pripremama. Nismo ni trebali mijenjati igrače do zadnjih minuta. To pokazuje da su igrači spremni, fizički i psihički. Možda je lošiji bio tek ulazak u igru gdje smo se malo tražili. To je možda jedina  primjedba na našu utakmicu protiv Turske.

- Ne smijemo kompromitirati rezultat protiv Turske. Mislim da imamo dovoljno iskusnih i kvalitetnih igrača da bismo se kompromitirali protiv Čeha. Nadam se da ćemo već nakon Češke biti u drugom krugu - kaže Ante Miše.

Pokretanje videa...

07:58

Poznavajući Srnu, on će biti spreman za Čehe

Darijo Srna nakon Turske saznao je da mu je umro otac.

- Niti jednog trenutka nismo razgovarali hoće li Darijo preskočiti utakmicu protiv Češke jer nismo imali vremena. Poznavajući Darija, koji je znao da mu je otac teško bolestan, očekujemo da će biti spreman za Češku - rekao je Miše i dodao:

- Svi mu trebamo odati počast, on je pravi kapetan.

Nemec: Ovo nisam doživio 20 godina, nema ozbiljnih ozljeda

Ćorluka? Stanje je dobro, danas je preskočio trening da malo miruje. Jučer smo mu morali šivati glavu. No kod udaranja lopte glavom opet je prokrvario. Nekoliko puta smo ga previjali i danas smo ga odlučili poštedjeti, rekao je liječnik reprezentacije Boris Nemec i dodao:

- Bit će spreman za Češku, to je sigurno.

- Perišić? On je osjetio grčeve u zadnjim minutama i zato je tražio zamjenu. To je zamor miskulature, ali i on će biti spreman za petak. 

- U reprezentaciji sam 20 godina, još niti jedne pripreme nisu bile ovakve da nismo imali niti jednu ozbiljniju ozljedu. Niti ovo s Vedranom nije ništa posebno, osim što je jako krvario. To je zbog ekipe koja je pripremala igrače, načina treniranja, a tu je i malo sreće - rekao je Nemec i dodao:

- Strinić se požalio na stražnju ložu, ali također se radi o zamoru. On je završio utakmicu pa nije ništa ozbiljno. 

Pokretanje videa...

01:12
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna