Obavijesti

Sport

Komentari 81

'Ostavljam klub u najboljem stanju, vrijeme je za mirovinu'

'Ostavljam klub u najboljem stanju, vrijeme je za mirovinu'
6

Kvaliteta momčadi koja je osvojila novi naslov je fantastična. Imamo pobjedničku ekipu s odličnim omjerom mladih i iskusnih igrača, rekao je sir Alex na oproštaju

VIDEO

O odluci da odem u mirovinu dugo sam razmišljao. Mislim da je sada pravo vrijeme za to, objavio je sir Alex Ferguson (71).

Legendarni Škot na kraju sezone napušta klupu Manchester Uniteda nakon 26 godina na čelu 'crvenih vragova'. 

- Ostavljam klub u najboljem mogućem stanju. Kvaliteta momčadi koja je osvojila novi naslov je fantastična. Imamo pobjedničku ekipu s odličnim omjerom mladih i iskusnih igrača. To Unitedu jamči uspjeh na najvišim razinama u godinama koje dolaze - rekao je Ferguson.

Zahvalio se obitelji, igračima...

S Unitedom je osvojio 38 trofeja, a od ljeta  će ostati na funkciji direktora i ambasadora kluba. Na oproštaju se zahvalio ljudima koji su mu pomogli da od Manchester Uniteda stvori jedan od najboljih klubova u povijesti nogometa.

- Moram se posebno zahvaliti svojoj obitelji, njihova ljubav i podrška bili su apsolutno presudni. Moja supruga Cathy bila je ključna figura kroz cijelu moju karijeru. Teško mi je uopće opisati koliko mi je značila njezina podrška.

- Zahvaljujem se i svim bivšim i sadašnjim igračima i pomoćnicima. Bez njihova profesionalizma i posvećenosti ovom poslu sigurno ne bismo osvojili sve te silne trofeje. Bez njihova doprinosa povijest ovog fantastičnog kluba ne bi bila tako bogata. Na samom početku karijere u Manchesteru puno mi je značila podrška čelnika, posebno Bobbyja Charltona.

Zahvala navijačima...

- Navijači, hvala vam! Vaša podrška kroz sve ove godine bila je nevjerojatna. Bila je čast i nevjerojatan privilegij voditi vaš klub.

Ostaje u klubu...

- Čast mi je objaviti da je sir Alex pristao ostati u klubu na mjestu direktora. Kao i svi navijači Uniteda, i ja želim da ostane u klubu što duže - objavila su braća Glazer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 81

VIDEO

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković
KLASAN POTEZ

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković

Francuz Bernauer nije bio svjestan što viče masa pa je podigao ruke, a onda mu je sve objasnio 18-godišnji Vrbančić. Dok je Petković stigao iz pozadine i jednim pogledom smirio Ristovskog

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama
DOZNAJEMO

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama

Dinamo je Čavlinu pustio bez odštete u Lokomotivu, ali je u dogovor ugradio klauzulu po kojoj na njega ima pravo prvokupa po povlaštenoj cijeni od 700.000 eura. Želi ga otkupiti pa dati na kaljenje u Osijek
Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
NOVI SPORTSKI DIREKTOR

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića

Za Livaju nismo dobili ponudu, a Perišić ima ugovor do kolovoza i na njemu je hoće li ostati. Stranci moraju naučiti hrvatski u tri mjeseca, a trener stiže do kraja idućeg tjedna, rekao je Nikola Kalinić