Obavijesti

Sport

Komentari 97

Predsjedniče, samo prava čistka može popraviti ovu katastrofu!

Predsjedniče, samo prava čistka može popraviti ovu katastrofu!
4

Drastični rezovi u kadru i primanjima i oslanjanje na domaće mlade igrače nameće se kao jedina ozbiljna opcija, jer skupo plaćeni stranici ničim ne pokazuju da zaslužuju tolika primanja i mjesto u postavi.

VIDEO

Da je bilo moguće napraviti anketu među svim navijačima Hajduka odmah nakon sinoćnjeg sramotnog izdanja i poraza protiv Gorice, vjerojatno bi predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić dobio visoki postotak, ako ne jednoglasnu podršku da istog trenutka potjera sve s Poljuda.

Od igrača, preko stožera do trenera Bore Primorca. Razumljiv je bijes navijača zbog katastrofalne rezultatske situacije u kojoj se klub našao, no krupne odluke ne donose se srcem nego glavom i ne u hipu, nego nakon što se prespava noć i dobro odvagne svaka opcija.

Pokretanje videa...

Hajduk izgubio od Šibenika 01:00
Gotovo je Hajdukovo mučenje... Zasad. Pitanje je što nosi 2021.
Gotovo je Hajdukovo mučenje... Zasad. Pitanje je što nosi 2021.

No i dan kasnije kod navijača su osjećaji nepromijenjeni, većina smatra kako je samo radikalna čistka, prije svega svlačionice, jedino ozbiljno rješenje. Igrački kadar koji šutke podnosi naredbu o čišćenju svlačionice i to ga ne motivira da pokaže više, baš kao što ih ne motiviraju ni riječi protivničkog trenera kako ih neće podcijeniti, ali će ih pobijediti, kadar koji od Varaždina i Gorice bez reakcije primi po četiri gola.

Igrači koji će nakon prošle, najgore sezone u novijoj povijesti kluba, i u ovoj porušiti sve negativne rekorde te po prvi put otići na zimsku stanku s više primljenih nego danih golova, ne zaslužuje ništa bolje od toga da u povijesne knjige budu upisani kao jedna od najgorih generacija u 110 godina dugoj povijesti kluba. I da što hitnije otiđu s Poljuda usrećiti neki drugi klub!

lukša jakobušić
Jakobušićevi upitnici: Tko zna kad ćemo se opet skupa naći...
Jakobušićevi upitnici: Tko zna kad ćemo se opet skupa naći...

Hajduk će prezimiti na petom mjestu na prvenstvenoj ljestvici, za Goricom na trećem mjestu zaostaju 12 bodova, a za Rijekom na četvrtom tri boda, s tim da Rijeka ima i tri susreta manje. Iz Europe su ispali, o osvajanju prvenstva nitko ozbiljan niti ne sanja, a ždrijeb Kupa ih je opet poslao u Goricu, koja ih je i lani izbacila a i ima bolji međusobni score. Naravno, ako uopće prođu Zagreb u zaostaloj utakmici 1/8 finala. I uopće se ne šalimo...

Hajduk i Šibenik sastali se u 8. kolu HT Prve lige

Kad se sve zbroji i oduzme, teško da se društvo s Poljuda može ičim pohvaliti, pa će svaki drugi potez predsjednika Jakobušića osim radikalne čistke biti pogrešan. Kako poslovno, tako i kada je u pitanju rezultat. Lani je Hajduk trošio oko 165 milijuna kuna, ove godine tek nešto manje, a rekordno plaćena momčad ničim to nije opravdala, pogotovo ne rezultatima.

Split: U 16. kolu Prve HNL na Poljudu se sastali Hajduk i Gorica

Drastični rezovi u kadru i primanjima te oslanjanje na domaće mlade igrače nameće se kao jedina ozbiljna opcija, jer skupo plaćeni stranici ničim ne pokazuju da zaslužuju tolika primanja i mjesto u postavi.  Zar itko ozbiljan može i pomisliti da bi Hajduk s 11 domaćih igrača u sastavu izgledao lošije, nemotiviranije i gore nego što izgleda sada te da bi bio lošije plasiran na prvenstvenoj ljestvici?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...