Obavijesti

Sport

Komentari 3

Predsjednik: Hitna je bila tamo, a Jure se srušio zbog slabosti

Predsjednik: Hitna je bila tamo, a Jure se srušio zbog slabosti
1

Nije istina da Jure ima epilepsiju niti da se prije rušio zbog potresa mozga. Rušio se zbog slabosti, a već je nakon pet minuta obukao klupsku trenirku i sjeo na klupu - kazao nam je predsjednik Ivo Gavranić

VIDEO

S igračem je sve u redu. Igrat će nogomet. Pušić je prošao liječnički pregled i ima svu potrebnu dokumentaciju, rekao nam je predsjednik Zmaja Ivo Gavranić o slučaju koji je u nedjelju potresao sportsku javnost.

Jure Pušić (20), igrač trećeligaša Zmaja iz Blata se srušio na utakmici sa Zagorom.

Nije se osjećao dobro pa je zatražio zamjenu, a ubrzo nakon toga se srušio na travu. Najmlađem igraču Zmaja suigrači su odmah pritrčali pomoći, došao je i sudac, a liječnica je s druge strane terena potrčala na njihovo glasno dozivanje i mahanje.

Suigrači su ga podigli i pokušali mu pomoći da izađe s terena. Iako je bio oslonjen na njih, Jure je ponovno izgubio ravnotežu i krenuo padati. I tako nekoliko puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S tribina su se čuli uzvici 'Zovite Hitnu'. Prošlo je nekoliko minuta dok na teren napokon nije doneseno nosilo s kojim su igrača iznijeli, a zatim su ga pokušali ugurati u kombi koji je bio iza tribina.

Igrač se srušio na Korčuli, nije bilo Hitne? Ugurali ga u kombi
Igrač se srušio na Korčuli, nije bilo Hitne? Ugurali ga u kombi
Srušio se drugi put u sezoni! Trener: Ma igrat će Jure opet
Srušio se drugi put u sezoni! Trener: Ma igrat će Jure opet

'Nije imao epilepsiju'

Pušić se nakon ukazane liječničke pomoći pridigao i sjeo na klupu za pričuve. Društvenim mrežama su počele kružiti glasine da mladom Pušiću nije prvi put da ima takve zdravstvene tegobe. Navodilo se da je šest puta imao potres mozga te da je imao epileptične napadaje, a sve nam je demantirao predsjednik Zmaja Gavranić:

- Nije istina da Jure ima epilepsiju niti da se prije rušio zbog potresa mozga. Rušio se zbog slabosti, a već je nakon pet minuta obukao klupsku trenirku i sjeo na klupu - kazao nam je Gavranić.

Pokretanje videa...

01:47

Je li istina da na utakmici nije bilo dr. Ante Milata koji je naveden u zapisniku, a niti kola hitne pomoći (na snimci se vidi sivi kombi nap.a)?

- Bila su kola hitne pomoći, bio je i dr. Ante Milat, još jedna medicinska sestra te fizioterapeutkinja. U klubu pripremamo demantij na cijelu situaciju, a cijelu priču demantirat će i Dom zdravlja na Blatu. Molim vas, nemojmo od ovoga raditi slučaj - rekao je predsjednik kluba.

'Nije gubio svijest'

Sličnu priču imao je i trener kluba Mario Svaguša.

- Što se tiče zdravlja Jure Pušića, postoje svi nalazi da je sposoban igrati nogomet. Imao sam namjeru izvaditi ga jer je signalizirao da se loše osjeća, u jednom trenutku je legao na travu i nije gubio svijest. Na snimci se vidi da ga ja odvodim u svlačionicu, gdje ostatak utakmice provodi na klupi - rekao je trener Mario Svaguša, pa dodao:

- Živ je i zdrav, ja ga vodim prema Metkoviću, a jedino što mu je žao i što sebi ne može oprostiti je što je taj događaj ostavio traga na njegove suigrače i ostatak važne utakmice su odigrali u šoku. Ne brinite, Zmaj će i dogodine igrati 3.HNL Jug, a Jure nogomet.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener