Obavijesti

Sport

Komentari 55

Medić je divljački napao igrača koji plaću nije vidio par mjeseci

Medić je igraču ponudio dvije plaće i raskid ugovora. Igrač je to tražio napismeno. Medić je poludio, divljački ga udario. Celiščak je završio u bolnici i kod psihijatra...

VIDEO

Predsjednik NK Zagreba Dražen Medić navodno je istukao svog igrača Vedrana Celiščaka! Gotovo nevjerojatna priča stigla je iz igračeve obitelji, iako Vedran nije želio govoriti o nemilom događaju.

- Molim vas da se obratite mom odvjetniku - rekao je.

No odvjetnik Časlav Žaja kod kojeg su i liječničke potvrde, kao i nalaz psihijatra, poručio je da nije dovoljno upućen u slučaj i da neće ništa komentirati do petka, kada će biti voljan i pokazati papire.

Verzija koja je došla do medija je da je Medić prije Božića pozvao Celiščaka u svoj ured na razgovor. Vedran, koji živi u Koprivnici, nazvao je HNS da se savjetuje što činiti, i rečeno mu je da samo zatraži pismeno sve što Medić bude tražio od njega. Predsjednik mu je ponudio dvije plaće i raskid ugovora, a igrač koji je prije šest mjeseci potpisao novi trogodišnji ugovor postupio je kako mu je savjetovano. 

A onda je navodno Medić 'poludio', udario Celiščaka rukom u lice i divljački povukao za uho! Vedran je otišao u bolnicu, završio na infuziji, ali i kod psihijatra. Igrač nije dobio nekoliko plaća, a ima petomjesečnog sina, dok mu se otac bori s teškom bolešću.

Iz igračeva kuta dodaju da je slučaj prijavljen u PU Trešnjevka, te da je pri isplati plaća Medić Celiščaka namjerno zaobišao, dok je ostalim igračima, među kojima je i njegov sin Lovro, dao ili pola ili cijelu plaću. Dok je trener bio Luka Pavlović, Celiščak je često igrao, no otkako je Gordan Ciprić preuzeo momčad, preselio ga je na klupu.

Medić poznati "udarač", prijetio i novinarima, Ćiro ga prijavio

Prošle godine Zagreb je izgubio od Karlovca, a skupina nezadovoljnih navijača došla je ispred prostorija kluba u Kranjčevićevoj i tražila odlazak uprave. Jedan od njih krenuo je prema Draženu Mediću. Unio mu se u lice, a predsjednik Zagreba udario ga je u glavu.

- Taj je čovjek trčao prema meni i psovao mi majku. Takvo me ponašanje ne zanima - kazao je nakon incidenta Medić.

Ovo nije prvi incident predsjedniku Zagreba. Svađao se i prijetio novinarima, a Ćiro Blažević prijavio ga je policiji zbog prijetnji. Za fizički i verbalni napad prijavio ga je kontrolor suđenja Miro Marijanović na utakmici protiv Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti