Obavijesti

Sport

Komentari 39

Započeli pregovori: Klubovi od HNS-a traže ostavku izbornika

Započeli pregovori: Klubovi od HNS-a traže ostavku izbornika
1

Predstavnici futsal klubova i čelni ljudi HNS-a počeli su pregovore, a dogovoren je i Plenum klubova. Nacional je objavio kako je HNS pristao na njihove uvjete...

VIDEO

HNS je spreman prihvatiti uvjete klubova te prepustiti futsal zajednici veću ulogu u tijelima koja se brinu i odlučujku o futsalu, objavio je zagrebački Nacional na službenoj stranici.

Pravu malu revoluciju pokrenula su naša dva najjača kluba, ujedno i najveći rivali, zagrebački Nacional i splitski Tommy. Sve je pokrenuo Izvršni odbor HNS-a nakon što je bez objašnjenja smijenio predsjednika Plenuma klubova 1.HMNL Ivu Zokovića.

- Mi smo za pravdu, ali ovo je van svake pameti. Dirnuli su u osinje gnijezdo. Bit će svega sljedećih dana, ali oni koji su ovo naručili, neće mirno spavati - objavio je tada Nacional, čiji su se igrači učlanili u Hajduk kako bi dali podršku predsjedniku svog najvećeg konkurenta Split Tommyja kojeg je smijenio HNS.

Svi osim Koraba Morine koji se učlanio u - Dinamo.

"Bravo Korab Morina, ljubavi naša. U klubu imamo dinamovce i hajdukovce, za klub igraju Hrvati, Srbi i Slovenci... E pa neka netko onda kaže da se takve razlike ne mogu uskladiti, imamo vrhunsku atmosferu u klubu, a uz sve to smo najbolji u državi... Mjenjamo ime u InterNacional", stoji na stranici Nacionala na Facebooku.

 

Bravo Korab Morina ljubavi naša 󾬓󾬓󾬓...U klubu imamo Dinamovce i Hajdukovce, za klub igraju Hrvati, Srbi i Slovenci...E...

Posted by Nacional Zagreb FC on 1. ožujka 2016

HNS se nakon bure koja se podigla oglasio priopćenjem na što je oštro reagirao Nacional te je potpisnika priopćenja nazvao isfrustriranim bolesnikom. Nacional i Split Tommy dobili su potporu gotovo svih klubova prvih, drugih i županijskih liga, dok su četiri kluba ostala suzdržana. Nacional je najavio i bojkot reprezentacije sve dok je na čelu Mato Stanković.

Naša dva najveća futsal kluba najavila su kako će za vikend odigrati 13. kolo, a onda slijedi prekid svih natjecanja do ispunjenja tri uvjeta s kojima su upoznali HNS.

1. Odlazak Mate Stankovića s mjesta izbornika futsal reprezentacije. 

2. Ostavka odgovorne osobe koja je pisala priopćenje na stranicama HNS-a, a u kojem je izneseno mnogo lažnih činjenica uvrijedivši kubove i djelatnike koji rade u futsalu.

3. Potpuna kontrola nad Komisijom za futsal HNS-a.

HNS spreman na razgovore

Hrvatski nogometni savez želi nastaviti s ulaganjima u razvoj futsala te klubovima biti partner u omogućavanju najboljih mogućih uvjeta za razvoj, kako bi rezultate koje je u nekoliko posljednjih godina ostvarivala reprezentacija uspješno pratili i klubovi na međunarodnom planu, stoji na stranici HNS-a.

HNS je danas poslao poziv svim klubovima 1. HMNL za sastanke s predstavnicima Saveza koje će predvoditi tehnički direktor Saveza dr. Romeo Jozak.

- Saslušat ćemo prijedloge i razmišljanja predstavnika svih klubova, poslušati izazove s kojima se suočavaju u radu i sagledati moguća rješenja - izjavio je Jozak.

Nakon pojedinačnih razgovora koji će se obaviti sa svakim klubom zasebno i koji će započeti u sljedećih nekoliko dana, HNS će sazvati plenum klubova 1. HMNL i 2. HMNL na kojima će se razgovarati o daljnjoj strategiji razvoja futsala kroz moguće korake za poboljšanje uvjeta rada klubova i funkcioniranja liga, također stoji na stranici Saveza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku