Sport

Komentari 19

Prelijepa Izabel s tribina bodrila Matea: 'Mi smo najglasnije'

Prelijepa Izabel s tribina bodrila Matea: 'Mi smo najglasnije'

Supruga Matea Kovačića je u društvu prijateljice bodrila Chelsea pa zdušno proslavila osvajanje trofeja Lige prvaka. Bili su to trenuci za pamćenje, kako za Kovu, tako i za nju

Chelsea je u spektaklu finala Lige prvaka s 1-0 pobijedio Manchester City, a Mateo Kovačić je stigao do četvrtog uhatog trofeja u karijeri. Ovaj mu je i najslađi jer je prvi put dobio minute u finalu. Odigrao je zadnjih 10 pa sa zadovoljstvom podignuo osvojeni pehar i izjednačio se s Lukom Modrićem po broju naslova.

POGLEDAJTE VIDEO: Kovin prijatelj velečasni

A sve je s tribina stadiona Dragao u Portu gledala njegova predivna supruga Izabel u društvu prijateljice Katrine Friis, djevojke igrača Chelseaja Andreasa Christensena.

- Mi smo najglasnije - napisala je Izabel na fotografiji objavljenoj na Insta storyju dok je na drugima prikazala slavlje nogometaša Chelseaja.

Izabel je ovjekovječila trenutak kada njezin suprug Mateo i ostatak 'plavaca' podižu trofej, a zatim je objavila i artističku fotografiju s travnjaka. Izgleda da su se Izabel svidjele plave konfete.

Inače, Mateo i Izabel su se oženili u lipnju 2017. godine nakon dugogodišnje veze. Slavlje je započelo u Mateovoj kući u Kraljevečkim Novakima, a ceremonija vjenčanja održana je u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

Upravo u toj crkvi par se i upoznao, on je bio ministrant, a ona je pjevala u župnom dvoru te su se baš tamo željeli i vjenčati. Na slavlju je bilo mnogo uzvanika: od članova obitelji, prijatelja, poznanika pa sve do Mateovih kolega nogometaša, među kojima se isticao Brazilac Marcelo, tadašnji suigrač iz Reala.

Najčitaniji članci