Sport

Komentari 89

Premiership od sljedeće sezone na programima Arene Sport!

Premiership od sljedeće sezone na programima Arene Sport!

Sport Klub imao je od 2010. u Hrvatskoj ekskluzivna prava na emitiranja engleskog Premiershipa i imat će ih još ovu sezonu, a onda neće najmanje šest godina

Ono o čemu se priča već nekoliko mjeseci, danas je dobilo potvrdu. Najgledanija nogometna liga, engleski Premiership, od sljedeće sezone (2022./2023.) seli na Arenu Sport!

Sport Klub imao je od 2010. u Hrvatskoj ekskluzivna prava na emitiranja engleskog Premiershipa i imat će ih još ovu sezonu, a onda neće najmanje šest godina.

Jer je na toliko godina Arena Channels Group potpisao ugovor s Premiershipom. 

Podsjetimo, od nokaut faze prošle sezone Liga prvaka vratila se na Arenu Sport, a na Areni će se i dalje nastaviti emitirati utakmice Europa lige, kao i novoformiranog natjecanja - Konferencijske lige, u kojoj se natječu Osijek, Rijeka i Hajduk!

Uz već spomenuta natjecanja, Arena Sport će i dalje prenositi HNL, Seria A, Ligue 1, portugalsku ligu, a od ove sezone i španjolsku La ligu, koja je također dugo bila u rukama Sport Kluba, no i to natjecanje je United Group izgubila.

Sport Klub će, s druge strane, osim već postojećim programom morati zadovoljiti Bundesligom, koju je dosad prenosio Eurosport.

Najčitaniji članci