Obavijesti

Sport

Komentari 0

Preokret Mladosti za polufinale prvenstva Hrvatske, Jadran izgubio drugu utakmicu LP-a

Preokret Mladosti  za polufinale prvenstva Hrvatske,  Jadran izgubio drugu utakmicu LP-a

Splićani su očekivano izgubili od najskuplje momčadi svijeta, branitelja naslova, s čak 11 naslova pobjednika Lige prvaka, dok je Mladost nadoknadila poraz 9-13 iz prve utakmice protiv Solarisa

VIDEO

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti igrat će u polufinalu prvenstva Hrvatske nakon što su u Šibeniku slavili protiv Solarisa s 14-9 (4-3, 1-1, 4-2, 5-3) i tako nadoknadili poraz 9-13 iz prve utakmice u Zagrebu.

Zagrepčani su u Šibeniku napravili pravo malo čudo jer su nadoknadili zaostatak od četiri gola protiv momčadi koja ih je pobjeđivala u sva tri dosadašnja ovosezonska okršaja.

Kod Mladosti su David Mijić, Eugen Koprčina i Jerko Penava postigli po tri gola, a Šibenčane je predvodio Marin Vrdoljak s dva gola.

Mladost će u polufinalu igrati sa splitskim Jadranom, dok se u drugom polufinalu sastaju Jug i Primorje.

Europski poraz Jadrana

Vaterpolisti splitskog Jadrana poraženi su na svom plivalištu na Poljudu od talijanskog Pro Recca s 10-13 (1-3, 1-3, 3-2, 5-5) u dvoboju 2. kola druge faze Lige prvaka.

Splićani su očekivano izgubili od najskuplje momčadi svijeta, branitelja naslova, s čak 11 naslova pobjednika Lige prvaka. Nakon što je prvo poluvrijeme završilo vodstvom 6-2 momčadi našeg Sandra Sukna, Splićani su u trećoj četvrtini došli na 5-7, ali dalje od toga nisu mogli. 

Kod Jadrana je Loren Fatović zabio tri, a Jerko Marinić Kragić i Zvonimir Butić po dva pogotka, dok je Pro Recco predvodio Aleksandar Ivović s četiri gola.

Jadran je u prvoj utakmici skupine izgubio kod Novog Beograda (11-15), a u 3. kolu 2. travnja dočekuju francuski Marseille.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Petković i Brodić propustili do kraja matirati Varaždince
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Petković i Brodić propustili do kraja matirati Varaždince

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem