Obavijesti

Sport

Komentari 29

Prevario je suprugu s njenom nećakinjom: Bolovi su ogromni, pomislim da će mi srce iščupati

Prevario je suprugu s njenom nećakinjom: Bolovi su ogromni, pomislim da će mi srce iščupati

Bila mi je kao kći. Sve sam dala toj djevojci otkako je došla na svijet. Toliko sam puta žrtvovala svoje snove da bi se njezini ostvarili, rekla je Camila Angelo, bivša Hulkova supruga koju je prevario s nećakinjom...

VIDEO

Sjajni Brazilac Hulk (34) godinama je rušio obrane u ruskoj i kineskoj ligi, a ovaj put je promijenio taktiku i srušio svoj - brak! Nogometaš koji po konstituciji uistinu izgleda kao istoimeni zeleni junak Hulk, bio je malo nestašan i ženu Iran Angelo je prevario s njezinom nećakinjom. 

Ta afera bila je poznata već neko vrijeme, a nogometaš SIPG-a iz Šangaja i Camila vjenčali su se u ožujku. Camila Angelo je samo dvije godine mlađa od svoje tetke, a za svojim je nekadašnjim tetkom otišla i u Kinu.

Hulk i njegova bivša supruga Iran su čak 12 godina bili u braku, ali sve je otišlo u vjetar nakon što se bivši brazilski reprezentativac zbližio s nećakinjom koja mu se dopala. Toliko da je odlučio raskinuti svoj brak i ostaviti svoje troje djece.

Iran Angelo se oglasila za portugalske medije i nakon jako dugo vremena otvorila svoje srce. Kaže da se i dan danas ne može pomiriti s onim što joj se dogodilo. Muž joj je zabio nož u leđa. A pogotovo nećakinja...

- Kao da sam pokopala živu kćer. Budim se i odlazim spavati ne shvaćajući zašto mi se sve dogodilo. Bolovi su vrlo veliki, ponekad mislim da će mi iščupati srce. Bila mi je kao kći. Sve sam dala toj djevojci otkako je došla na svijet. Toliko sam puta žrtvovala svoje snove da bi se njezini ostvarili. I ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novca, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju ... Sve - priča Iran koja i dalje ne može doći k sebi. 

Afera je izašla na vidjelo još u prosincu, a par se oženio u ožujku! Ne događa se baš često da itko izgovori 'U braku sam s tetkinim bivšim mužem' ili ' Oženio sam se s nećakinjom bivše žene', ali Camila i Hulk su nekako 'uspjeli' uletjeti i u takvu priču.

- Znala je za moje slabosti, nesigurnost, bol, strahove i imala je moju bezuvjetnu ljubav. Vodila je moj život i za mene je sve što je rekla bilo je dobro, bilo je točno, bilo je etično. U svemu je bila savršena i dala sam joj smjer svog života. Ako sam pogriješila, Bože, to je bilo zato što sam previše voljela i vjerovala - požalila se Iran.

Bivši igrač Zenita i njegova sadašnja žive u Kini i uživaju u životu, a Brazilac se nije oglašavao u javnosti nakon što se saznalo za njegovu prevaru. Tek je prije nekoliko mjeseci poručio na Instagramu:

- Nikada ne dopustite da vas komplimenti zavedu, a kritike uzdrmaju. Uvijek budite ono što želite, a ne ono što drugi žele.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi