Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Prije kome napisala: Bojim se, moja teta je ovako preminula...

Angela Magana je bivša američka UFC borkinja. Zbog ozljede leđa morala je na hitnu operaciju. S navijačima je podijelila kako se boji da ju neće moći probuditi iz anestezije. Sad je u komi

Foto: Twitter/AngelaMagana1
1 komentara

Stravična priča preko Twittera je podijeljena sa svjetskom javnošću, prvenstveno ljubiteljima borilačkih vještina i nekadašnje UFC borkinje, 35-godišnje Angele Magane.

Početkom tjedna Magana je morala na hitnu operaciju leđa i to usred priprema za meč. Dok su je na bolničkim kolicima odvozili u operacijsku dvoranu Angela je na društvene mreže stavila video u kojem objašnjava:

- Inače sam pozitivna i optimistična, ali sada će mi biti prvi put da sam posve anestezirana. Imam osjećaj da se neću probuditi, da ću umrijeti - pričala je Magana koju je umirivalo medicinsko osoblje, svjesno i pozadine Angelinog straha jer njena je teta upravo tako preminula: nisu ju mogli probuditi nakon opće anestezije.

Dan kasnije na istom Twitter nalogu osvanula je objava njenih trenera na čelu s Gabrielom Lamastusom:

- Poruka od Angelinog trenerskog tima: došlo je do komplikacija, liječnici ju ne mogu probuditi. Pokušavaju s raznim opcijama, a mi ćemo vas obavijestiti o razvoju događanja. Hvala vam na potpori i ljubavi.

Iz 'Teama La Perla' na Angelinom su Twitter profilu potom objavili još tri videa koje je ona sam snimila prije operacije uz želju da ih se podijeli s javnošću.

- Ovo je teško za gledati... Ali šaljemo ti dobre vibracije i energiju za ozdravljenje, ratnice. Probudit ćeš se!

Angela je, baš kako je i strahovala, završila u komi kao i njezina pokojna teta. Naravno, nada postoji, Magana je mlada i jaka. To je organizam profesionalne sportašice.

Magana nije u UFC-u od kraja pretprošle godine zbog tri uzastopna pretrpljena poraza. Komplikacija zbog koje je morala na operaciju je iznimno rijetki Caudo equina sindrom, uklještenje živaca donjeg dijela leđa koji šalju i primaju poruke za noge, stopala i zdjelicu.

Naši partneri pišu
Message