Obavijesti

Sport

Komentari 78

'Prije tjedan dana sam igrao za juniore, a onda zabio Dinamu'

'Prije tjedan dana sam igrao za juniore, a onda zabio Dinamu'
1

Nisam baš euforičan, nije me ovo uzdrmalo. Najvažnije je da se mi sada okrećemo Zadru, jer ako ne dobijemo Zadar, sve drugo pada u vodu, rekao je Mario Pašalić

VIDEO

Nakon dvije prospavane noći junak derbija Mario Pašalić (18) izašao je pred novinare, kako bi s javnosti podijelio svoje viđenje derbija, odnosno svega što se događalo nakon njega. Ponovio je kako je to bila noć za pamćenje, kako na stadionu, tako i nakon povratka kući, gdje ga je dočekalo 200-tinjak prijatelja i navijača.

- To su trenuci koji se teško mogu zaboraviti. Prije tjedan dana sam igrao za juniore, a onda zabio dva gola u derbiju. Sve se nekako događalo na brzinu, imao sam i tu ponudu iz Italije i mogu ponoviti da mi je drago što sam ostao, jer sam to od prvog dana želio.

Nakon derbija Mario je imao sastanak s predstavnicima Catanije.

- Htjeli su upoznati mene i obitelj, to je bilo sve. Nije bilo riječi o transferu ili nečem konkretnijem - otkrio je mladi Pašalić, koji je i dalje s obje noge čvrsto na zemlji.

- Nisam baš euforičan, nije me ovo uzdrmalo. Najvažnije je da se mi sada okrećemo Zadru, jer ako ne dobijemo Zadar, sve drugo pada u vodu. Njima sam zabio svoj prvi gol, za tu me utakmicu također vežu lijepe uspomene. Nadam se našoj pobjedi i držanju koraka s Dinamom na vrhu prvenstvene ljestvice.

Gol Dinamu, pogotovo onaj prvi, petom, ima posebnu težinu.

- Snašao sam se, bilo je to instiktivno, na svu sreću ušla je. Moram pohvaliti Harisa Bukvu, koji je s dvije asistencije jednako zaslužan za pobjedu.

Bukva: Korneri i slobodnjaci su moj posao

Bukvi je derbi bio i debi u Hajdukovom dresu. Obilježio ga je s dvije asistencije.

- Dobro smo se spremili za Dinamo, to se vidjelo na utakmici. Dinamo je odlična momčad, imali su neke prilike, ali ništa konkretno. Za nas je ovo nešto fenomenalno, no već se moramo okrenuti Zadru, jer moramo nastaviti borbu za prvenstvo. Nećemo se skrivati, želimo se boriti za naslov prvaka. Što se tiče moje igre, ja sam zadovoljan, ali mogu još puno bolje, nisam još 100% spreman.

Prekidi su Bukvin specijalitet, četiri godine izvodio ih je u Sturmu.

- To je moj posao, korneri i slobodni udarci. Vidjet ćemo kako će mi krenuti u Hajduku. Za sada je dobro - nasmijao se Bukva, koji je s tribina Poljuda imao podršku rođaka i brata.

Hajdukov junak: Zabiti Dinamu dva gola?! Pa za ovo se živi...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu